Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δηλώνει συμμετοχή στη Eurovision του 2022 – Το δημόσιο μήνυμα

Περίπου επτά μήνες μας χωρίζουν από τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία. Οι Έλληνες καλλιτέχνες που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή έχουν ξεκινήσει να καταθέτουν τα τραγούδια του, με την προθεσμία να λήγει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου. Ένας από τους τραγουδιστές που έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να διεκδικήσει τη συμμετοχή

στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό είναι ο Νίκος Γκάνος.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε τα αποκαλυπτήρια το απόγευμα της Τετάρτης μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Καλησπέρα σε όλους, ξέρετε πόσο πολύ θέλω να πάω στην Eurovision! Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι στην διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μου, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 10 Οκτωβρίου. Έχω 2 τραγούδια από τα 3 που μπορώ να προτείνω σαν καλλιτέχνης, θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε ακόμη έναν συνθέτη που έχει κάποιο τραγούδι και πιστεύει ότι θα μπορούσε να διαγωνιστεί στη σκηνή της Eurovision!», σημείωσε αρχικά ο Νίκος Γκάνος.

Έπειτα, ξεκαθάρισε: «Να διευκρινίσω πως δεν έχει γίνει ανάθεση και δεν έχω επιλεχθεί. Απλά δηλώνω τη συμμετοχή μου όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες».

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Γκάνου:

Διαβάστε ακόμα:

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Γιορτάζουν τρία χρόνια γάμου! Αδημοσίευτες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα

Μάρα Ζαχαρέα: Η σπάνια φωτογραφία με τον 25χρονο γιο της, Βασίλη

6+2 διάσημοι που γύρισαν σελίδα στη ζωή τους και άλλαξαν επάγγελμα

Keywords
Τυχαία Θέματα