Ελένη Δήμου: Η νέα ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο – «Είστε ανόητοι όσοι δεν εμπιστεύεστε τους επιστήμονες»

Τη δική της μάχη με τον κορονοϊό δίνει τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Δήμου μέσα από το νοσοκομείο. Η γνωστή τραγουδίστρια, παρά το γεγονός ότι έχει εμβολιαστεί πλήρως από τον Μάιο, κόλλησε κορονοϊό με αποτέλεσμα να απέχει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στο Just the two of us.

Η Ελένη Δήμου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που πέρασαν ή περνούν βαριά τον ιό, γεγονός που η ίδια μοιράστηκε δημόσια. Η τραγουδίστρια έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, αφού μετά το εξιτήριο που πήρε την πρώτη φορά από το νοσοκομείο, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και έτσι

χρειάστηκε να επιστρέψει, ώστε να παρακολουθείται συνεχώς από τους γιατρούς.

Το πρωί της Τετάρτης, η Ελένη Δήμου μίλησε για λίγο στην εκπομπή Happy Day για τις δύσκολες ώρες που περνά, εξήγησε ότι πιέστηκε πολύ πριν από την πρεμιέρα του J2US και ήταν κουρασμένη, με αποτέλεσμα να είναι πιο ευάλωτη στον ιό. Ακόμα, η τραγουδίστρια περιέγραψε τα συμπτώματά της ενώ αποκάλυψε δημόσια πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ελένη Δήμου έκανε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, ζητώντας απ’ όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να εμπιστευτούν τους επιστήμονες.«Είστε ανόητοι όσοι δεν εμπιστεύεστε τους μορφωμένους επιστήμονες», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Δήμου.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Δήμου:

Διαβάστε ακόμα:

GNTM 4: Όταν η Ραφαέλα Ροδινού συμμετείχε στο Style Μe Up – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Mad Clip: Εξαγριωμένη η οικογένειά του μετά τη διαρροή φωτογραφίας του από το νεκροτομείο – Η οργισμένη απάντηση του παππού του

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τις οικογενειακές διακοπές στη Μήλο

Keywords
Τυχαία Θέματα