Συγκινεί ο Γιώργος Παρτσαλάκης: «Ήταν ένα τεράστιο πράγμα και η καταστροφή ήταν δεδομένη. Το μεράκι πληρώνεται ακριβά»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Παρτσαλάκης με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Mega «Γη της Ελιάς». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, στην παρουσιάστρια για το νέο επαγγελματικό βήμα του ενώ αναφέρθηκε και στα δύσκολα χρόνια που έζησε,

μη κρύβοντας τη συγκίνησή του.

«Είμαστε για να παλεύουμε και στη χαρά και στον πόνο και να το διαχειριζόμαστε γιατί αυτή είναι η ζωή μας. Δεν πρέπει τίποτα να αφήνουμε στην τύχη. Αν δεν διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου μπορούν να σε διαλύσουν. Πέρασα πάρα πολλά, τα διαχειρίστηκαν άλλοι και δεν έπρεπε να γίνει έτσι.

Έκανα τρεις γάμους, έκανα ένα μαγαζί που αγαπούσα πάρα πολύ και ήθελα να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα. Ήταν ένα τεράστιο πράγμα και η καταστροφή ήταν δεδομένη γιατί δεν έχω καμία σχέση με τις επιχειρήσεις. Το μεράκι πληρώνεται και πληρώνεται ακριβά», είπε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πολλές φορές προσπάθησα να έχω αυτό που επιθυμώ αλλά είναι πολύ δύσκολο και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πρέπει να πηγαίνεις σε αυτό που μπορείς να έχεις και όχι σε αυτό που θέλεις. Αυτό θα πρέπει να διαχωρίσουμε. Εγώ ό,τι κι αν γινόταν, θα έκανα ακριβώς τα ίδια με όλο το κόστος γιατί ένιωσα ότι η ζωή μου είχε ενδιαφέρον με όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα αλλιώς θα ήμουν σε μια απέραντη μετριότητα. Αυτή η μετριότητα με θλίβει πολύ και δεν την αντέχω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει στην αγκαλιά του Αλέξη Γεωργούλη, όπως ακριβώς η μαμά της 20 χρόνια πριν – Απίθανη φωτογραφία

Mad Clip: Εξαγριωμένη η οικογένειά του μετά τη διαρροή φωτογραφίας του από το νεκροτομείο – Η οργισμένη απάντηση του παππού του

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τις οικογενειακές διακοπές στη Μήλο

Keywords
Τυχαία Θέματα