6+2 διάσημοι που γύρισαν σελίδα στη ζωή τους και άλλαξαν επάγγελμα

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να είναι ιδιαίτερα γοητευτικά, ωστόσο αρκετοί είναι οι Έλληνες celebrities που τα απαρνήθηκαν και αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους, αλλάζοντας επάγγελμα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ελένη», η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Γιώργος Σιεταρίδης, η Στέλλα Γεωργιάδου, η Ελίνα Κωνσταντοπούλου, ο Νίκος Μίχας, η Μάρω Λύτρα, η Άντα Λιβιτσάνου και ο Γιώργος Αλκαίος ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η Σοφία Αλιμπέρτη μπορεί να έκανε μια σπουδαία καριέρα στο χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης, ωστόσο από το 2013 έχει μετακομίσει στην Πάρο και έχει ανοίξει μία

καφετέρια. Πρόσφατα, η ηθοποιός επέκτεινε την επιχειρηματική δράση της, φτιάχνοντας ένα ξενοδοχείο μαζί με τον γιο της.

Ο Γιώργος Σειταρίδης αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα του στην υποκριτική και να μετακομίσει στο Πήλιο μαζί με την οικογένειά του. Ο ηθοποιός ασχολείται πλέον με τα κτήματά του και τη μελισσοκομεία.

Η Στέλλα Γεωργιάδου άλλαξε εντελώς πορεία και επέστρεψε στην πατρίδα της την Κύπρο, όπου δημιούργησε μαζί με τον αδερφό της μια φάρμα με γαϊδουράκια. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η ταλαντούχα τραγουδίστρια ξεκίνησε ξανά τις εμφανίσεις της σε μαγαζιά της Κύπρου.

Η Ελίνα Κωνσταντοπούλου, μία από τις αγαπημένες τραγουδίστριες των 90s, αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Το 2002 άνοιξε ένα ζαχαροπλαστείο μαζί με τον σύζυγό της στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Νίκος Μίχας, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story, άφησε τα μικρόφωνα και αφοσιώθηκε στο επάγγελμα που σπούδασε, την ιατρική. Πλέον, εργάζεται ως παθολόγος σε μεγάλο νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Η Μάρω Λύτρα, αν και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της ως τραγουδίστρια, πήρε την απόφαση να γυρίσει στον Καναδά και να εργαστεί ως νοσοκόμα. Ωστόσο, πρόσφατα, μετά από χρόνια απουσίας, η ίδια κυκλοφόρησε καινούργιο τραγούδι.

Η Άντα Λιβιτσάνου μπορεί να υπήρξε μια ταλαντούχα ηθοποιός, όμως τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μεγάλη αγάπη της, την ζαχαροπλαστική, ανοίγοντας το δικό της ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα.

Τέλος, ο Γιώργος Αλκαίος, μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision το 2010, άφησε την καριέρα του στη μουσική, μετακόμισε στη Μήλο, όπου άνοιξε το δικό του ξενοδοχείο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινεί ο Γιώργος Παρτσαλάκης: «Ήταν ένα τεράστιο πράγμα και η καταστροφή ήταν δεδομένη. Το μεράκι πληρώνεται ακριβά»

Ελένη Δήμου: Η νέα ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο – «Είστε ανόητοι όσοι δεν εμπιστεύεστε τους επιστήμονες»

GNTM 4: Όταν η Ραφαέλα Ροδινού συμμετείχε στο Style Μe Up – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Keywords
Τυχαία Θέματα