Ελένη Μενεγάκη: Με υπέροχο ροζ φόρεμα στην εκδήλωση για την πρόληψη καρκίνου του μαστού

Χτες το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με πρέσβειρα και παρουσιάστρια, την ίδια. Η παρουσιάστρια στηρίζει κάθε χρόνο τον θεσμό και συμμετέχει ενεργά στο Παγκόσμιο κίνημα με σύνθημα it’s #TimeToEndBreastCancer.

Το συγκεκριμένο κίνημα ήρθε στη χώρα μας και φωταγώγησε ροζ δύο σημαντικά μνημεία της πόλης των Αθηνών, του Ολυμπίειου και της Πύλης του Αδριανού.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και συγκεκριμένα επέλεξε ροζ φόρεμα των σχεδιαστών MiRo. Η όμορφη παρουσιάστρια συνδύασε το ροζ φόρεμά της με μπορντό βελούδινες μπότες και τα γνωστά βραχιολάκια που σχεδίασε ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας για γνωστή εταιρία καλλυντικών.

H Eλένη έκανε δύο posts στο instagram σχετικά με τη βραδιά και τα σχολίασε γράφοντας: «…λίγα λεπτά πριν δώσουμε το μήνυμα ελπίδας κ φωταγωγησουμε τα δυο εμβληματικά μας μνημεία #time to end breast cancer #pinkribbon #athens #greece.» και «… όλοι μαζί στην μεγάλη αυτή εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού #timetoendbreastcancer @mirodesigners( σας αγαπώ )»

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και άλλες κυρίες της ελληνικής showbiz και ανάμεσά τους και η Τζένη Μπαλατσινού, Χριστίνα Μπόμπα και Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε να ντυθεί με total black σύνολο και συγκεκριμένα φόρεσε μαύρο τοπ, μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες.

H Xριστίνα Μπόμπα συνδύασε μαύρο παντελόνι, μαύρο τοπ και μαύρες μπότες με λευκό blazer και ασημί τσαντάκι ενώ η γνωστή fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (Shoprano Blog) φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα με μπορντό γόβες και μαύρο τσαντάκι.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, έχει δείξει πολλές φορές την προτίμησή τους στους σχεδιαστές MiRo και τους επιλέγει τακτικά σε δημόσιες εμφανίσεις της. Μάλιστα είχε επιλέξει δικά τους ρούχα και για τις εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ Καννών πριν από λίγους μήνες.

Το γνωστό brand MiRo ετοιμάζει το show του για τη νέα σεζόν και θα πραγματοποιήσει επίδειξη την επόμενη Κυριακή, 4 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών στις 20.30.

Διαβάστε ακόμα: Gigi Hadid και Chrissy Teigen υιοθετούν δύο από τις top τάσεις του 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα