H Ραμόνα Βλαντή έριξε τα «βέλη» της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Προτιμώ την Ευαγγελία Αραβανή στην παρουσίαση του My Style Rocks»

Μια απολαυστική συνέντευξη στη «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου παραχώρησε η Ραμόνα Βλαντή, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, δεν θα μπορούσε να μη ξεκινήσει τη κουβέντα της, κάνοντας κριτική στην εμφάνιση της «γιαγιάς»: «Είναι πολυφορεμένα τα animal print se ρούχα πλέον, ενώ σε εσώρουχα είναι το ιδανικό», ενώ η «γιαγιά» απάντησε: «Ο προστάτης της μόδας είναι η

Αγία Ραμόνα»

Μάλιστα, η Ραμόνα δεν δίστασε να βαθμολογήσει δημόσια πρόσωπα για την εμφάνιση τους: «Στην εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη θα έβαζα 2. Στην Βίκυ Χατζηβασιλείου μπορώ να βάλω και 0. Στη Φαίη Σκορδά θα έβαζα 3-4-5. Η Ελένη Μενεγάκη θέλει να ταυτιστεί με την τηλεθεάτρια και κάνει λάθος σε αυτό, θα της έβαζα 2»

Ακόμη σύγκρινε τις παρουσιάστριες του πρώτου και του δεύτερου κύκλου του My Style Rocks: «Προτιμώ την Ευαγγελία Αραβανή στην παρουσίαση από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

Κύριο «συστατικό» στην κουβέντα της με την «γιαγια» του Δημήτρη, ήταν το χιούμορ και έτσι σχολίασε: «Πολύ σωστό να φοράς κάλτσες στο sex και εγώ το κάνω»

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στο Greece’s Next Top Model λέγοντας: «Μου αρέσει η επιτροπή του GNTM, αν και διαφωνώ πολλές φορές με τη Βίκυ Καγιά»

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Η Φαίη αποκάλυψε την πρόταση συνεργασίας που είχε κάνει στον καλεσμένο της!

Keywords
Τυχαία Θέματα