Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην εκπομπή στις αρχές Ιουλίου και λίγες ημέρες αργότερα άρχισε τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια του Mega έχει μεγάλη αδυναμία στο καλοκαίρι και απολαμβάνει είτε να βρίσκεται στον επίγειο παράδεισό της στην Άνδρο, είτε να γυρίζει από νησί

σε νησί και εξερευνά τις ομορφιές του.

Όλο αυτό το διάστημα η Ελένη Μενεγάκη απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο διάλειμμα. Η παρουσιάστρια πήρε χρόνο για τον εαυτό της και αφοσιώθηκε σε όλα αυτά, με τα οποία αγαπάει να καταπιάνεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης 14/7 η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο από τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Το ζευγάρι βρίσκεται σε ένα εστιατόριο και περιμένει να απολαύσει το φαγητό του, όταν η παρουσιάστρια αποφασίζει να απαθανατίζει τη στιγμή.

Όπως θα δείτε, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με πιασμένα μαλλιά, όπως ακριβώς της αρέσει να είναι στις διακοπές της. «Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωή είναι να ξέρεις ότι κάποιοι σ αγαπούν! Victor Hugo», σημείωσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός: Η απάντηση στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «πολυτελείς διακοπές»

 Ορέστης Τζιόβας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Βλέπουμε ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο»

 Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας ξεκίνησε γυρίσματα – Η πρώτη φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα