Ανίτα Μπραντ: «Με πονούσε όταν σχολίαζαν την διαφορά ηλικίας που έχω με τον Χάρη»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Love it» ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύντροφός του, Ανίτα Μπραντ.

Οι δυο τους παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησαν για τα social media και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί σε αυτά για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους.

«Έχω λάβει πολύ άσχημα σχόλια και αρνητικά και κριτικές αλλά συνήθως τους μπλοκάρω. Για εμένα τα social media δεν είναι η δουλειά μου… Είναι ένα μέσο επικοινωνίας

για να δείξω αυτό που αγαπώ αλλά μέχρι ένα όριο. Από τη στιγμή που αρχίζει να είναι τοξικό, το κόβω, βάζω τα όριά μου… Την αρνητικότητα την κόβω… Ένα παλιό σχόλιο που μονίμως επανέρχεται έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικίας μας. Παλιά με πονούσε γιατί δεν μας ήξεραν κι άνθρωποι ασχολούνταν με την προσωπική μας ζωή, που δεν ήξεραν τι γίνεται μεταξύ μας. Έλεγαν ότι είμαι μαζί του για χρήματα και πολλά άλλα. Είναι φυσιολογικό να σκέφτονται τέτοια.» είπε αρχικά η Ανίτα Μπραντ.

«Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το μέσα των ανθρώπων, έχουν πολλά συμπλέγματα. Έτσι μεγάλωσαν, έτσι πορεύονται και δεν τους δίνει κανένας σημασία και δυστυχώς στενοχωρούν και κόσμο από το δικό τους περιβάλλον», ανέφερε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Ηλιάδης: Απαντά στη μήνυση που του έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης

“Θέλω να μείνω μόνος”: Τι εννοεί όταν ξεστομίζει αυτή την ατάκα;

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη: «Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι για να τα γλιτώσετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα