Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας ξεκίνησε γυρίσματα – Η πρώτη φωτογραφία

Ο «Σασμός» μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε τη σεζόν που πέρασε, αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας από Σεπτέμβρη, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και την πλοκή να παίρνει μία απρόσμενη τροπή.

Στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του Alpha πρόκειται να δούμε να «εισβάλλουν» και νέα πρόσωπα, τα οποία αναμένεται να ανακατέψουν την τράπουλα και να ταράξουν τις ισορροπίες στο χωριό. Ο Στέλιος Μάινας είναι ένας

από τους ηθοποιούς που θα δούμε να καταφθάνουν στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Στέλιος Μάινας θα υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει στο χωριό για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή. Η οικογένειά του πίστευε πως ήταν νεκρός, αφού είχε εξαφανιστεί για χρόνια, ωστόσο ο ίδιος είναι ζωντανός και γυρίζει στο χωριό με σκοπό να θέσει το σχέδιό του σε εφαρμογή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Αεράκης (@mixalis.aerakis)

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα  προκειμένου οι ηθοποιοί να ξεκουραστούν, τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου άρχισαν ξανά, με τον Μιχάλη Αεράκη να αποκαλύπτει μέσα από τα social media πως έκανε τα πρώτα γυρίσματα μαζί με τον Στέλιο Μάινα.

«Πρώτα γυρίσματα με τον φίλο μου Στέλιο Μάινα!», έγραψε ο Μιχάλης Αεράκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Διαβάστε ακόμα:

 Ανίτα Μπραντ: «Με πονούσε όταν σχολίαζαν την διαφορά ηλικίας που έχω με τον Χάρη»

 Ανδρέας Ηλιάδης: Απαντά στη μήνυση που του έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης

 Ιωάννα Παλιοσπύρου για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη: «Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι για να τα γλιτώσετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα