Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της έβγαλε τα πρώτα του δόντια και τρώει μόνος του -Φωτογραφίες

Την πιο όμορφη φάση της ζωής τους διανύουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς πριν από 8 μήνες έγινε γονείς για πρώτη φορά.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αποφεύγει να ανεβάζει στα social media στιγμιότυπα από την καινούργια του καθημερινότητα, όμως η τραγουδίστρια όλους αυτούς τους μήνες έχει δημοσιεύσει στο Instagram αρκετές φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστή τον μικρό πρίγκιπά της,  ο οποίος την έχει ξετρελάνει.

Αυτό έκανε και

το μεσημέρι της Τρίτης (19/9), αφού η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες από το γεύμα που έφαγε ο γιος της, ο οποίος έβγαλε τα πρώτα του δοντάκια και ξεκίνησε να καταναλώνει στερεές τροφές.

Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για τη μητρότητα

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται.

Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», είχε δηλώσει σε συνέντευξής της στη Vogue η Ελένη Φουρέιρα, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της.

Διαβάστε επίσης:

Καλή Καλό για Κώστα Βουτσά: «Αχάριστος, αχάριστος, δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ»

Τάσος Ιορδανίδης: «Είχα πάντα όνειρο να γίνω συνάδελφος της Ελένης Μενεγάκη»

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μάγεψε» το Ηρώδειο με τις ερμηνείες του

Keywords
Τυχαία Θέματα