Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μάγεψε» το Ηρώδειο με τις ερμηνείες του

Μία ιδιαίτερη εμφάνιση έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθώς «μάγεψε» με τις ερμηνείες του το Ηρώδειο, στη συναυλία που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για το περιβάλλον.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις no1 επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, η καταξιωμένη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και η υψίφωνος Βανέσα Καλκάνη, ερμήνευσαν το έργο του αναγνωρισμένου

συνθέτη Πασχάλη Τόνιου «Μητέρα Γη συγνώμη», συνοδευόμενοι από συμφωνική ορχήστρα και 400 χορωδούς. Αφηγητής ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός, ενώ την παρουσίαση έκανε ο Αλέξης Κωστάλας.

Εκτός από κομμάτια του Πασχάλη Τόνιου, στα οποία ένωσε τη φωνή του με τη Σόνια Θεοδωρίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε και δύο από τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τα «Αθήνα Μου» και «Ελεύθερος», δύο τραγούδια με ιδιαίτερο νόημα και έντονο ελληνικό ηχόχρωμα.

Στο φινάλε της sold out συναυλίας, όλοι οι καλλιτέχνες ερμήνευσαν δύο θρυλικά τραγούδια, τα «Άρνηση (Στο Περιγιάλι Το Κρυφό)» και «Τα Παιδιά Του Πειραιά», ολοκληρώνοντας με ξεχωριστό τρόπο μία ιδιαίτερη βραδιά, που έστειλε το μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Στο κοινό βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Λάτση, ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, η Φαίη Σκορδά και άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων.

Διαβάστε ακόμα:

Σταύρος Ξαρχάκος για Ηρώ Σαΐα: «Έχει υποστεί τρομερό bullying για τη σχέση μας, είναι ανήθικο»

Κατερίνα Βρανά: «Δεν υπάρχουν πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου – Εγώ ήμουν σε κώμα και έχασα χρόνο»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν ήταν να γυρίσω σε πάνελ, θα γυρνούσα στη Χρηστίδου»

Keywords
Τυχαία Θέματα