Αντώνης Αντωνίου: Η αλήθεια για τη σχέση του με την Ελένη Κοκκίδου -«Σίγουρα υπήρχαν διαφωνίες»

Ο Αντώνης Αντωνίου θα βρίσκεται κανονικά στη νέα σεζόν της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», παρά την αποχώρηση της Ελένης Κοκκίδου, η οποία υποδυόταν τη σύζυγό του.

Λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες το αγαπημένο σίριαλ των Ελλήνων, ο Αντώνης Αντωνίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων στο «τέλος» της Βουλίτσας. Παράλληλα, απάντησε και στις φήμες που τον ήθελαν να έχει τσακωθεί με την Ελένη Κοκκίδου.

Όσα είπε ο Αντώνης Αντωνίου
στον αέρα του Alpha

«Ήταν πολύ δύσκολη η σκηνή του αποχωρισμού του Μηνά από τη Βουλίτσα. Ήταν όλα τα παιδιά εκεί. Εμείς, σαν ηθοποιοί, το χαρήκαμε, γιατί ήταν όλο πολύ ωραίο αισθητικά και συγκινητικό. Η Ελένη Κοκκίδου μου ανακοίνωσε η ίδια ότι θα σταματήσει από τη “Μουρμούρα¨ γιατί δεν ήθελε να το μάθω από κάποιον άλλο. Μου είπε ότι έχει άλλα όνειρα και θέλει να τα ακολουθήσει. Της είπα ότι, αυτό είναι ιερό πράγμα. Ο καθένας, πραγματικά ακολουθεί τον εαυτό του, τα όνειρά του, τα θέλω του. Γι’ αυτό ζούμε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Σε μια μακρόχρονη συνεργασία, υπάρχουν εντάσεις, ωραίες στιγμές, άτυχες στιγμές. Αυτή είναι η ζωή, δε μπορεί να είναι ρουτίνα γιατί αν ρουτίνα δε βγαίνει και καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπήρχαν και στιγμές διαφωνίας και κάποιας έντασης, αλλά όλα αυτά, μέσα στα επαγγελματικά και κυρίως τα συναδελφικά πλαίσια. Παντού συμβαίνουν αυτά».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Σταύρος Ξαρχάκος για Ηρώ Σαΐα: «Έχει υποστεί τρομερό bullying για τη σχέση μας, είναι ανήθικο»

Κατερίνα Βρανά: «Δεν υπάρχουν πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου – Εγώ ήμουν σε κώμα και έχασα χρόνο»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν ήταν να γυρίσω σε πάνελ, θα γυρνούσα στη Χρηστίδου»

Keywords
Τυχαία Θέματα