Καλή Καλό για Κώστα Βουτσά: «Αχάριστος, αχάριστος, δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ»

Μιλώντας στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, η Καλή Καλό έκανε ορισμένες δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον αείμνηστο Κώστα Βουτσά και τον αποκάλεσε αχάριστο, καθώς μια κίνησή του στο παρελθόν την εξόργισε και άλλαξε εντελώς την εικόνα που είχε για εκείνον στο μυαλό της.

Όσα είπε η Καλή Καλό για τον Κώστα Βουτσά

«Είναι

ένας άνθρωπος που έχεις κάνει γι’ αυτόν πάρα πολλά. Τον ανέδειξες από την αφάνεια, που λέμε, τον έκανες διάσημο και πήγα να του ζητήσω μια χάρη. Μια υπογραφή να περάσουν δύο φίλοι μου δωρεάν στο θέατρο, όπου έπαιζε. Και μου είπε “αυτά ξέχασέ τα. Δεν γίνεται δωρεάν, πρέπει να πληρώσουν”», είπε χαρακτηριστικά η Καλή Καλό.

Ποιος ηθοποιός ήταν αυτός;

Ο Βουτσάς.

Τον είχατε βοηθήσει;

Τον βρήκα στη Θεσσαλονίκη να κοιμάται σκεπασμένος με ένα χαλί και τον έφερα στην Αθήνα. Είχα θίασο «Καλής Καλό» και τον έβγαλα. Τότε έπρεπε να ήσουν πρωταγωνιστής για να παίξεις με την πρωταγωνίστρια. Αχάριστος. Αχάριστος.

Τον συγχωρείτε τώρα που έχει «φύγει» από τη ζωή;

Ποτέ, ποτέ. Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ. Η αχαριστία είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν μπορείς να συγχωρήσεις κάτι που έγινε. Δεν παίρνεται πίσω.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Βολιώτη: Η αποκάλυψη για την κακοκαιρία Daniel -«Έγιναν τρομερές καταστροφές…Ήταν μεγάλη η αγωνία»

Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου είναι μόνιμα με οξυγόνο μετά την περιπέτεια υγείας»

My Style Rocks: Μια νέα παίκτρια μπαίνει στο παιχνίδι -Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα