Έλενα Παπαρίζου: «Έχουν πει άσχημα πράγματα για εμένα, αλλά δεν με απασχολεί»

Την Έλενα Παπαρίζου συνάντησε η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής στις πρόβες για τα Mad Video Music Awards 2023. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ενθουσιασμένη για τις εμφανίσεις της στα φετινά βραβεία, κάνοντας spoiler για το τι θα δούμε. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα άσχημα σχόλια που έχουν κατά καιρούς ειπωθεί για εκείνη.

«Είμαι πολύ χαρούμενη

για τις συνεργασίες που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω φέτος στα MAD VMA. Είμαι πολύ χαρούμενη! Θα ακούσετε σίγουρα το νέο μου τραγούδι με τίτλο “Δεν μου τα λέει καλά”. Όλες οι γυναίκες είμαστε λίγο κτητικές, άλλες ζηλεύουν περισσότερο, άλλες λιγότερο», είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

Όσον αφορά στο τι θα παρουσιάσει τη βραδιά των VMA, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Θα δείτε όλοι πολύ ωραία πράγματα από εμένα και στις δύο εμφανίσεις μου. Αγαπώ πολύ την Άννα Βίσση. Φέτος κλείνει 50 χρόνια καριέρας και χαίρομαι πολύ!»

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς: «Έχουν πει άσχημα πράγματα για εμένα, αλλά είναι κάτι δεν με απασχολεί. Όποιος θέλει με αγαπάει, όποιος δεν θέλει δεν χρειάζεται να με αγαπάει. Δεν είναι κάτι που γίνεται με το ζόρι. Η αγκαλιά της μητέρας μου με αποφορτίζει.

Όταν είμαι πιεσμένη παίρνω τηλέφωνο την μαμά μου, την αδερφή μου και τη θεία μου, που είναι σαν δεύτερη μαμά μου»

Διαβάστε ακόμα:

Angelina Jolie: Συγκλονισμένη από το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο -«Αρρώστησα με αυτή την είδηση»

Νόνη Δούνια: Στην τελετή αποφοίτησης του 18χρονου γιου της

Δημήτρης Γιώτης: «Σε αυτά τα πράγματα ζει ο 1 στους 10, ευτυχώς το προλάβαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα