Νίκος Κουρκούλης: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»

Ο Νίκος Κουρκούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την απουσία του από το τραγούδι, την Ελένη Μενεγάκη, το ενδεχόμενο να τον δούμε στην τηλεόραση αλλά και τα παιδιά του.

«Είμαι σε μια ηλικία πλέον που για να κάνω κάτι πρέπει να με γεμίζει. Έχω καταλήξει πιο πολύ στην ουσία, στη χαρά και στην ευχαρίστηση της συνεύρεσης

και καλλιτεχνίας με φίλους καλλιτέχνες να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και με γεμίζουν», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε όσα τους συνδέουν: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Μας δένει κάτι που ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης, στην άνθησή μας και κορυφώθηκαν οι καριέρες μας, βρεθήκαμε μαζί. Πήγαινα στην εκπομπή σχεδόν κάθε μήνα. Αυτές οι δουλειές μου χάρισαν αξέχαστες στιγμές».

Πριν από λίγο καιρό, ο Νίκος Κουρκούλης είχε αποκαλύψει«Βρίσκομαι κοντά στο να υπογράψω για μια τηλεοπτική εκπομπή. Αν δεν την κάνω τηλεοπτικά, θα την κάνω ιντερνετικά. Θα την κάνω πάντως».

Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στα παιδιά του, που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου: «Ο μεγάλος μου γιος κατάλαβε σε ηλικία 7 χρονών ότι είμαι τραγουδιστής. Η μικρή μου κόρη μέχρι τα 6 πίστευε ότι η μαμά είναι τραγουδίστρια και εγώ την συνόδευα. Δεν μας αρέσει η προβολή, αυτό που έχουμε εμείς είναι δικό μας κομμάτι και δεν θέλουμε τα παιδιά να τραβήξουν το βάρος ενός ονόματος και να αναγκαστούν να αλλάξουν γραμμή πλεύσης.

Στον γιο μου λέω ότι εγώ κάνω περισσότερα λάθη από εκείνον αλλά τα διορθώνω. Θα ήμουν υποστηρικτικός αν μου ζητούσαν τα παιδιά μου να γίνουν τραγουδιστές, θα τους έδειχνα τι γίνεται πίσω από τη σκηνή».

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Μπιμπίλας -Γιώργος Λιάγκας: Ένταση στον αέρα του «Πρω1νού» -«Μπορώ να τρελαθώ και να σηκωθώ να φύγω»

 Μαρία Κίτσου: Η ψωρίαση, το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας της και ο covid

 Μπέττυ Μαγγίρα για Σάββα Πούμπουρα : «Ήταν ξεκάθαρο καρφί για την Μενεγάκη, please»

Keywords
Τυχαία Θέματα