Κάλεσμα σε γάμο: Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για να είσαι chic!

Eπειδή όπως έχω ξαναπεί τα μεγαλύτερα trends ξεπηδούν από τις πασαρέλες και τα fashion shows παρακολούθησα την επίδειξη “Runway Icons” LuisaViaRoma & British Vogue στη Φλωρεντία και διαπίστωσα το εξής!

Τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς που περπάτησαν στο catwalk είχαν όλες το ίδιο χτένισμα! Ψάχνεις απεγνωσμένα ένα εύκολο, γρήγορο αλλά και σούπερ elegant hairstyle που έχεις τώρα κάλεσμα

σε γάμο ή βάφτιση;

Το “low sleek bun”, το χαμηλό σινιόν είναι η πιο ιδανική επιλογή σε καλοκαιρινό χτένισμα!

Πάρε έμπνευση από το show, βάλε απλά ένα κόκκινο κραγιόν, μπόλικη μάσκαρα και είσαι super fresh με αέρα star!

To χαμηλό σινιόν που δίνει και την αίσθηση του wet look είναι ένα old time classic χτένισμα! Άσε τους πειραματισμούς λοιπόν κάνε κάτι απλό, διαχρονικό και πολύ πρακτικό.

Τα πιασμένα μαλλιά το καλοκαίρι δεν σε κάνουν να ιδρώνεις επίσης, άλλωστε και η πρόσφατα νυφούλα Sophia Richie προτίμησε για νυφικό χτένισμα!

Φυσικά μπορείς να ενισχύσεις το style με hair clips, glam αξεσουάρ για τα μαλλιά, που είναι τάση και σίγουρα αναβαθμίζουν την εμφάνιση! Με στρας ή και πιο κλασσικά τα hair accessories είναι όνειρο και τα αγαπώ και εγώ!

Μην το σκέφτεσαι…

Αυτό είναι το τέλειο και ιδανικό χτένισμα για κάλεσμα σε γάμο! Και όχι μόνο είτε είσαι η νύφη, η κουμπάρα ή η νονά θα ξεχωρίσεις μέσα στην απλότητά σου!

Stefania D’Alessandro/Daniele Venturelli/Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα:

Kylie Jenner: 9+1 καλλυντικά για να αντιγράψεις το summer glam μακιγιάζ της

Keywords
Τυχαία Θέματα