Δημήτρης Γιώτης: «Σε αυτά τα πράγματα ζει ο 1 στους 10, ευτυχώς το προλάβαμε»

Ο Δημήτρης Γιώτης ήρθε αντιμέτωπος με μια πολύ σοβαρή περιπέτειας υγείας και μίλησε για αυτό στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές και ότι από τότε έχει αναθεωρήσει στη ζωή του.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Γιώτη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Έχω κάνει μία γενικότερη αναθεώρηση στη ζωή μου, γιατί μου συνέβη κάτι φοβερό. Ήμασταν σε ένα εξτρά με τον Κονταρό στην Κρήτη.

Γυρίζω και μου ανοίγει η μύτη, δύο ώρες δεν μπορούσα να τη σταματήσω. Το πρωί μου ξανανοίγει. Βάζω πιεσόμετρο: 25 η μεγάλη πίεση, 18 η μικρή. Εγώ δεν καταλάβαινα όμως τίποτα, στο νοσοκομείο πήγαμε περπατητά. Έκανα επέμβαση στην καρωτίδα, που ήταν 99% κλειστή, και στην καρδιά, που λειτουργούσε στο 30%.

Είχε φτάσει ο οργανισμός μου σε ένα σημείο που μόλις μπήκα στο νοσοκομείο «κλάταρα». Ήμουν σε μία κατάσταση καταστολής από μόνος μου. Ευτυχώς τα προλάβαμε, ήθελε ο Θεός να ζήσω. Σε αυτά τα πράγματα ζει ο 1 στους 10. Για έξι μήνες έζησα στην απομόνωση, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να επιστρέψω. Δεν είχα κάποιο θέμα, μέσα μου όμως έλεγα: πώς θα βγω πάλι στον κόσμο;», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Γιώτης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο «Ο χαρακτηρισμός “Άρχοντας” μπορεί να είναι και λίγος. Του είχα γράψει δύο τραγούδια, ήμουν πιτσιρικάς και εκείνος ήταν ήδη όνομα. Βγήκε από το στούντιο και μου είπε: “Δημητράκη, τα είπα καλά;”. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε επίσης: 

Ρούλα Βροχοπούλου: «Δεν έχω μετανιώσει τον γάμο μου με τον Φρανκ» -Πού είναι και τι κάνει σήμερα ο πρώην σύζυγός της;

Οι αδερφές Καρντάσιαν περνάνε κρίση: Κιμ και Κόρτνεϊ κατηγορούν η μία την άλλη – «Είναι η πιο ντίβα από όλες τις ντίβες»

Σπύρος Μπιμπίλας -Γιώργος Λιάγκας: Ένταση στον αέρα του «Πρω1νού» -«Μπορώ να τρελαθώ και να σηκωθώ να φύγω»

Keywords
Τυχαία Θέματα