Είναι ώρα να καθαρίσετε τα εργαλεία της ομορφιάς σας!

Είμαι σίγουρη ότι στο μπάνιο σας έχετε άπειρα πινέλα, βουρτσάκια και χτένες. Τα οποία χρησιμοποιείτε καθημερινά, αν όχι όλα, σίγουρα τα περισσότερα. Κάθε πότε τα καθαρίζετε όμως και πως; Ή απλά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα τα πετάτε και τη θέση τους παίρνουν καινούρια; Αν ισχύει το δεύτερο γνωρίζετε πως είναι λάθος και μάλιστα μεγάλο.

Τα εργαλεία της ομορφιάς σας μπορείτε να τα έχετε ακόμη και χρόνια και να μοιάζουν με καινούρια αρκεί να τα καθαρίζετε σωστά και να τα προσέχετε. Ειδικά αν έχετε δώσει μια μικρή περιουσία γι’ αυτά. Οι ειδικοί έχουν και πάλι τι λύση

αφού εκείνοι τα αγαπάνε και τα προσέχουν όσο κανείς άλλος. Ας δούμε λοιπόν τον τρόπο:

Πινέλα μακιγιάζ: Όπως καταλαβαίνετε στις τρίχες τους συσσωρεύονται υπολείμματα προϊόντων μακιγιάζ αλλά και σκόνη. Αυτό σημαίνει ότι μία φορά το μήνα πρέπει να τα καθαρίζετε. Χρησιμοποιείστε τη φόρμουλα καθαρισμού που απλώνετε στο πρόσωπο σας και αφήστε τα πάνω σε μία πετσέτα όλη νύχτα ώστε να στεγνώσουν καλά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dragana Petrovic (@dreammakeup.ns) στις 28 Μάρ, 2019 στις 6:39 πμ PDT

Χτένα και Βούρτσα: Τη χτένα σας μπορείτε να την καθαρίσετε με σαπούνι και να τη σκουπίσετε σχολαστικά με ένα πανάκι. Η βούρτσα θέλει μεγαλύτερη προσοχή αφού πρέπει να βγάλετε τις τρίχες που πιθανότατα έχει πάνω της με το πίσω μέρος μιας λεπτή χτένας για κρεπάρισμα και στη συνέχεια με ένα λεπτό πανάκι ή ακόμη και μπατονέτα και σαπούνι να την πλύνετε καλά. Μία φορά το μήνα βάλτε χτένα και βούρτσα σε ένα μπολ με υγρό απολύμανσης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ania Pawlak (@ania.pawlak.omw) στις 23 Μάρ, 2019 στις 3:40 πμ PDT

Τσιμπιδάκι φρυδιών και Ψαλίδι για βλεφαρίδες: Και τα δύο πρέπει να τα καθαρίζετε μετά από κάθε χρήση με καθαρό οινόπνευμα και δεν είναι κακό μία φορά το μήνα να τα πλένετε με λοσιόν καθαρισμού.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jewellery|Accessories|Beauty (@lerevepieces) στις 14 Ιούλ, 2018 στις 2:37 πμ PDT

Εργαλεία μανικιούρ και πεντικιούρ: Αν συνηθίζετε να περιποιείστε τα χέρια και τα πόδια μόνες στο σπίτι τότε θα πρέπει κάθε φορά να καθαρίζετε και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε όπως για παράδειγμα το ψαλίδι, η λίμα, την πένσα και τη ράσπα. Θα πρέπει λοιπόν να τα καθαρίζετε πολύ προσεχτικά με οινόπνευμα αλλά και λοσιόν απολύμανσης ώστε να αποφύγετε τυχόν μολύνσεις και ερεθισμούς.

Διαβάστε ακόμη:

H Tracee Ellis Ross εκτός από fashion icon τώρα αναδεικνύεται και σε beauty χάρη στο νέο της κούρεμα

Δείτε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Victoria Beckham καθημερινά και της χαρίζουν τέλεια επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα