Το μακιγιάζ της σεζόν είναι γήινο και wild

Η νέα κολεξιόν του οίκου Dior για τη νέα σεζόν είναι κομψή, γήινη αλλά και άγρια. Κρύβει τη μαγική αίσθηση που προκαλούν οι απέραντες εκτάσεις γης αλλά και τη ζεστασιά του σφυρήλατου μετάλλου. Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του Dior, Peter Philips όταν δημιουργούσε

τη σειρά μακιγιάζ της νέας σεζόν.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα brands που θέλουν έντονο χρώμα σε μάτια και χείλη που χαρίζει ένα extravagant look ο Phillips μας σκέφτηκε σοφιστικέ με απαλές αποχρώσεις της γης στο πρόσωπο αλλά και μεταλλικές υφές παράλληλα που προσφέρουν ένα τέλειο φινίρισμα.

Ο Peter Philips γιορτάζει τη νέα εποχή λοιπόν με τη συλλογή Wild Earth. Το διακοσμητικό μοτίβο είναι εμπνευσμένο από το σφυρήλατο μέταλλο που σηματοδοτεί μια άγρια και αισθησιακή ομορφιά.

Πρόκειται για προϊόντα limited edition. Η πενταπλή σκιά ματιών 5 Couleurs Wild Earth Eyeshadow Palette κρύβει στην πολύτιμη συσκευασία της καφέ, μπεζ αλλά και χρυσούς τόνους που θα χαρίσουν στο βλέμμα απίστευτη λάμψη.

Το μολύβι ματιών είναι χρυσό που σημαίνει ότι κάνετε περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο για να αποκτήσετε μια πινελιά πολυτέλειας. Τα χείλη παραμένουν nude και υπέροχα με τις δύο αποχρώσεις του Addict Lacquer Stick, Bronz’ Exotic και Bronz’ Shamanic.

Το πρόσωπο θα αποκτήσει υπέροχο φινίρισμα με την πούδρα Diorskin Mineral Nude Bronze Wild Earth. Την απλώνετε σε όλο το πρόσωπο ή στα σημεία που θέλετε να προσθέσετε λάμψη όπως είναι τα ζυγωματικά.

Τα χείλη είναι απαλά και σοφιστικέ χάρη στις αποχρώσεις του Lip Tattoo Natural Dune και Natural Rose αλλά και το Dior Addict Lacquer Plump Sunrise Pink.

Το μανικιούρ αποκτά ένταση με το Dior Vernis, Blue Drop. Πρόκειται για μια μπλε μεταλλική απόχρωση που δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση. Παραπέμπει στη θάλασσα και τον καλοκαιρινό ουρανό. Παράλληλα υπάρχουν οι τρεις ακόμη αποχρώσεις Orange Sienna, Terra Gold και Wild Earth.

Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν το μακιγιάζ έχει άγριες διαθέσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Φορέστε τα αξεσουάρ μαλλιών όπως τα fashion girls

H Tracee Ellis Ross εκτός από fashion icon τώρα αναδεικνύεται και σε beauty χάρη στο νέο της κούρεμα

Keywords
Τυχαία Θέματα