Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Παπαδέλλη -Κατέρρευσε στο πλατό του My Style Rocks

Μια πολύ ιδιαίτερη και συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του My Style Rocks η Χριστίνα Παπαδέλλη, σήμερα το απόγευμα. Διαβάζοντας ένα γράμμα που είχε γράψει η ίδια στον Άγιο Βασίλη , στο πλαίσιο του concept που είχε ετοιμάσει, η παίκτρια του δημοφιλούς παιχνιδιού ούτε λίγο ούτε πολύ ξέσπασε σε κλάματα, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Τόσο οι συμπαίκτριές της, όσο και η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πάγωσαν και τα μάτια τους βούρκωσαν με την ανάγνωση του γράμματος, αφού

ξεκινώντας η Χριστίνα Παπαδέλλη να διαβάζει, άρχισε να κλαίει με λυγμούς. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αιφνιδιάστηκε όταν άκουσε την παίκτρια να λέει:

«Τα τελευταία χρόνια η επιθυμία μου είναι ίδια. Στο οικογενειακό τραπέζι το βράδυ των Χριστουγέννων να είναι όλα τα μέλη της οικογένειας και αυτά που έφυγαν, να φάμε όλοι μαζί και μετά να φύγουν. Να τους πάρω μια αγκαλιά, να τους πω πόσο μου λείπουν και πόσο τους αγαπώ και ας ξαναφύγουν.»

Όπως ήταν αναμενόμενο η ατμόσφαιρα στο My style rocks βάρυνε, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που συγκινήθηκαν με την ιστορία της συγκεκριμένης παίκτριας.

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλάζει στο My Style Rocks

Keywords
Τυχαία Θέματα