Αυτές είναι οι αγαπημένες κρέμες ματιών των celebrities!

Thanks God υπάρχουν και τα social και μπορούμε πλέον να μάθουμε σχεδόν τα πάντα. Οι celebrities μάλιστα που τα λατρεύουν μας ενημερώνουν για την ρουτίνα περιποίησης. Αρκετές μάλιστα πριν καλά καλά ξυπνήσουν έχουν το κινητό στο χέρι για να μιλήσουν για την κρέμα που πρόκειται να φορέσουν ή για το πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί.

Και η περιοχή των ματιών είναι ένα από αυτά. Γυναίκες είναι όπως κι εμείς μην το ξεχνάμε. Ξενυχτάνε, δουλεύουν και κουράζονται. Σε άλλους ρυθμούς βέβαια και με άλλα benefits όσο αφορά την περιποίηση αλλά έτερον εκάτερον.

Ειδικά οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες στα μάτια είναι εκείνο με το οποίο ασχολούνται πολύ συχνά και το λένε στους θαυμαστές τους. Όπως επίσης και τα προϊόντα που χρησιμοποιούν ώστε να εξαφανίσουν τα σημάδια.

Και γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν έχει σημασία η ηλικία. Δεν κάνουν διακρίσεις οι κύκλοι, εμφανίζονται σε όλες μας επώνυμες και μη. Και όλες τους έχουν τα αγαπημένα τους προϊόντα μόνιμα στο νεσεσέρ τους.

Για παράδειγμα η Chrissy Teigen ορκίζεται στον ορό ματιών La Mer The Lifting Eye Serum, μια βελούδινη φόρμουλα που ανορθώνει το βλέμμα και αποτελεί μια τέλεια βάση για το μακιγιάζ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις 7 Μάι, 2018 στις 6:41 μμ PDT

Η Kylie Jenner δεν αλλάζει με τίποτα την Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado. Μια πλούσια κρέμα ματιών που πρέπει να πάρει αμέσως τη θέση της στο νεσεσέρ σας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 9 Σεπ, 2017 στις 9:23 μμ PDT

Η Kim Kadashian εκτός από το αγαπημένο της κονσίλερ που τη βοηθά να καλύπτει τους μαύρους κύκλους και τις μικρές ατέλειες γύρω από τα μάτια της χρησιμοποιεί καθημερινά το Kevyn Aucoin The Sensual Skin Enhancer, προϊόν που της το έχει προτείνει ο προσωπικός της make up artist, Mario Dedivanovic.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 9 Δεκ, 2018 στις 10:58 πμ PST

H Selena Gomez θεωρεί την κρέμα ματιών σωτήρια και πιο συγκεκριμένα την Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy. Την χρησιμοποιεί κάθε πρωί αμέσως μόλις ξυπνήσει και πριν καν πιει καφέ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις 23 Σεπ, 2018 στις 4:37 μμ PDT

Και τέλος, η Chloe Grace Moretz έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι είναι μία από τις μεγάλες fans της La Mer αλλά παράλληλα είναι και εναλλακτική αφού απλώνει κάθε φορά που νοιώθει την ανάγκη σε χείλη και μάτια το Luca’s Papaw Ointment για έξτρα ενυδάτωση μέσα στην μέρα όπως λέει η ίδια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) στις 7 Ιούν, 2018 στις 5:13 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα hair look της Άνοιξης που μπορείτε να υιοθετήσετε μέσα στις γιορτές

Τα hair looks της JLo είναι πηγή έμπνευσης για τα parties που έρχονται

Keywords
Τυχαία Θέματα