H οικογένεια του «γαλάζιου» Κώστα Σκρέκα «Εχει ταλέντο»!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμοςH οικογένεια του «γαλάζιου» Κώστα Σκρέκα «Εχει ταλέντο»!Τρίτη, Δεκέμβριος 18, 2018 - 18:51

❱❱ Πήγε στον τελικό του talent show του ΑΝΤ1 για χάρη του μικρού πιανίστα Στέλιου Κερασίδη

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Η μικρή κόρη του βουλευτή Τρικάλων και τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Ν.Δ. Κώστα Σκρέκα, η 12χρονη Σοφία, παρακολουθούσε φανατικά το talent show «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» στον ΑΝΤ1 μια και ο εξάχρονος πιανίστας

Στέλιος Κερασίδης, που έφτασε στον τελικό, κατακτώντας μάλιστα τη δεύτερη θέση, είναι φίλος της.

Η Σοφία Σκρέκα και ο ταλαντούχος πιτσιρικάς, που με παρρησία εμφανίστηκε στη σκηνή του talent show και έπαιξε εκπληκτικό πιάνο, είναι φίλοι, παρά τη διαφορά ηλικίας. Τα δύο παιδιά γνωρίστηκαν στα παρασκήνια των συμμετοχών τους σε διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου και κάνουν παρέα!



Μάλιστα, η σύζυγος του βουλευτή Τρικάλων Ειρήνη Καραγκούνη - Σκρέκα με τη Σοφία και τους γονείς του Στέλιου βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου, όπου έγινε ο τελικός, και χειροκρότησαν την προσπάθεια του μικρού πιανίστα, που βρέθηκε στη δεύτερη θέση πίσω από το χορευτικό συγκρότημα Εν χορώ!

Οπως μάθαμε από την οικογένεια του βουλευτή, ο Στελάκης έχει όλο το μέλλον μπροστά του, μια και πρόκειται για μοναδικό ταλέντο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι έχει εμφανιστεί μπροστά στο κοινό του Carnegie Hall, γνωρίζοντας την αποθέωση!

Στις εκλογές με νέο «αίμα»

❱❱Με τους 300 όχι του Λεωνίδα αλλά της Φώφης κατεβαίνει το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές. Ανανέωση δεν κάνει μόνο ο Μητσοτάκης, αλλά και η Φώφη Γεννηματά.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής ανακοινώθηκαν και εγκρίθηκαν οι πρώτοι 242 υποψήφιοι για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές! Οι περισσότεροι από τους μισούς υποψηφίους δεν έχουν συμμετάσχει ξανά στα ψηφοδέλτια του κόμματος, με περισσότερο από το 30% αυτών να αποτελείται από νέους κάτω των 40 ετών και αντίστοιχη εκπροσώπηση γυναικών. «Σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά της χώρας, στους χώρους εργασίας, στους δρόμους, στις πλατείες, στα καφενεία, εκεί πραγματικά τα κόμματα γίνονται κινήματα.

Εκεί κάνουμε τις δικές μας δημοσκοπήσεις» λέει στην «Espresso» ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης (φωτό κάτω). Μακάρι το νέο να είναι και καινούργιο...

❱❱Γερά και με τσαμπουκά εμφανίστηκε στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό η Κατερίνα Μάρκου. Στην ομιλία της «τα έχωσε», που λέει κι ο λαός, στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Ζωή Πετσίτη και ρεμούλα σαν του Καλιγούλα. Η ξιπασμένη, λιγούρικη δρακογεννιά της πλάκας είναι στην πραγματικότητα ένας θίασος πλιατσικολόγων που αρέσκεται ακόμη και διεθνώς στα χαχανητά και στην εκκωφαντική αμάθεια, την οποία μάλιστα περιφέρει και ως σημαία αντίστασης». Χαρακτήρισε, δηλαδή, τους συριζαίους ξιπασμένους και λιγούρηδες...
Επιθετική και ιδιαίτερα δηκτική κατά της κυβέρνησης η Κατερίνα, που ανέβηκε στο βήμα σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, και μάλιστα φορώντας κόκκινα!

Η κόρη της Παπακώστα στο «πλοίο της αγάπης»

❱❱Στην κουπαστή του «πλοίου της αγάπης» βρίσκεται και τραγουδά η κόρη της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα. Η Αγγέλα Σιδηροπούλου εμφανίζεται στη μουσική σκηνή Πειραιώς 131, στην παράσταση «ΛοβBoat», παρέα με το φίλο μου και εξαιρετικό τραγουδοποιό Γιώργο Καραδήμο. Η Αγγέλα λάμπει στη σκηνή και περιμένει και τη μαμά της να τη δει σε μια από τις εορταστικές εμφανίσεις της.

(!)

Σύσσωμο το «κίνημα των ολυμπιονικών» πήγε στον Τάκη Ζαχαράτο. Η Πηγή Δεβετζή, ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου παρακολούθησαν προχθές την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου στο Vergina Theatro του Regency Casino Thessaloniki. Εκεί απόλαυσαν επί σκηνής τον καταξιωμένο περφόρμερ, που, όπως ο ίδιος λέει, δημιουργεί την «πιο τρελή εορταστική σύνοδο κορυφής γέλιου», όπου συναντιούνται οι «ασυνάντητοι» και συνδυάζονται τα «ασυνδύαστα»!
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Τάκης Ζαχαράτος «ανακρίνει» τον πρωθυπουργό με τη βοήθεια της Ελλης Στάη και του Νίκου Χατζηνικολάου, «ξεσκεπάζει» το ερωτικό ειδύλλιο του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, κάνοντας έξαλλη τη Μελάνια, η οποία ψωνίζει μπουχάρα από τη Μοιραράκη για να συνέλθει... Οι Δεβετζή, Μελισσανίδης και Πατουλίδου βρέθηκαν μετά το τέλος της παράστασης στα παρασκήνια για έναν πριβέ δεύτερο γύρο γέλιου, με τον καλλιτέχνη να υποδέχεται με θέρμη την τριάδα των ολυμπιονικών.

Keywords
Αναζητήσεις
σκρεκα ειρηνη
Τυχαία Θέματα