Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/2

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα κομμάτι κλειδί που όλες πρέπει να διαθέτετε στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, σε καθημερινές και επίσημες περιστάσεις, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ και κολακεύει κάθε σωματότυπο.

Σε αυτήν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια ολόσωμη φόρμα από την εταιρεία

Desiree Fashion, μαύρη, βελούδινη, με μικρά κουμπιά μπροστά, μακρυμάνικη με λίγο ντεκολτέ και λεπτομέρειες από δαντέλα στο τελείωμα του ντεκολτέ και στην πλάτη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Art Wear Dimitriadis, πολύχρωμα με διακοσμητικές πέτρες, μια χρυσή μεταλλική ζώνη στη μέση και μαύρα καστόρινα booties με χοντρό τακούνι από την Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Born To Run της Urban Decay, τις γυαλάδες με το Bronzing Powder No 2 της Seventeen και στα χείλη το κραγιόν Luxe Matte Lip Color, Semi Naked της Bobbi Brown και από πάνω το Lip Gloss, Brillian Shine, No 1 της Milani.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στα μαλλιά της Φαίης μας ένα χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στη μέση, ένα από τα χτενίσματα που σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς και είναι σούπερ ιδανικό για το γιορτινό ρεβεγιόν.

Η Kendall Jenner λατρεύει τις ολόσωμες φόρμες και τις επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της, όλες τις εποχές του χρόνου, τόσο τις καθημερινές, όσο και τις επίσημες.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες που έχει φορέσει μέχρι σήμερα και σας τις παρουσιάζουμε. Δείτε τις στις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια σας αρέσει πολύ και θα την επιλέγατε κι εσείς και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17/12

Keywords
Τυχαία Θέματα