H Hailey Bieber μας δείχνει 12+1 τρόπους για να φορέσουμε το τζιν μας σήμερα!

Το στιλ της Hailey Baldwin Bieber είναι εκπληκτικό και συνήθως αρκατά casual. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η γνωστή εταιρεία Levi’s επέλεξε την όμορφη Hailey ως το πρόσωπο της νέας της καμπάνιας. Η γνωστή εταιρεία τζιν γιορτάζει 146 χρόνια λειτουργείας τον ερχόμενο Μάιο και δημιούργησε 3 τζιν,

το 501 Original Skinny Jeans, το 501 Short και το 501 Authorized Vintage, ειδικά σχεδιασμένα για τη Hailey.

Το μοντέλο λατρεύει τα τζιν στην καθημερινότητά του και της αρέσει να τα συνδυάζει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους αν και συνήθως κινείται στο ίδιο περίπου styling.

#H Hailey φοράει το τζιν της με crop top, sock boots, leather jacket Louis Vuitton και μαύρα γυαλιά ηλίου! Συνδύασε και εσύ το ψηλόμεσο τζιν σου με ένα crop top ή ένα φανελάκι και ολοκλήρωσε το look σου με το αγαπημένο σου δερμάτινο jacket και ψηλοτάκουνα μποτάκια.

# Ο συνδυασμός τζιν-λευκό t-shirt είναι ένας από τους αγαπημένους της.

# Ένα oversized καρό πουκάμισο δίνει αμέσως στιλ στην εμφάνιση της Hailey. Η ίδια επιλέγει λευκά μποτάκια και τα αγαπημένα της χρυσά σκουλαρίκια που είναι οι κρίκοι, και μας εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά.

#Η Ηailey προτιμάει συνήθως τα crop tops, τα crop πουλοβεράκια και τα rop φούτερ καθώς η κοιλιά της είναι απίστευτα γυμνασμένη! Σε αυτό το look επιλέγει ψηλοτάκουνα πέδιλα για να δώσει μια σέξι πινελιά στο look της.

Ένα στενό μπλουζάκι μέσα από το τζιν και μια ωραία δερμάτινη ζώνη είναι ένας ωραίος τρόπος για να φορέσεις το τζιν σου στην καθημερινότητά σου.

#Η Hailey λατρεύει να συνδυάζει τα τζιν της και με sneakers, κυρίως σε λευκό χρώμα, για τις ακόμα πιο σπορ και casual εμφανίσεις της.

#Στο Coachella Festival το πανέμορφο μοντέλο φόρεσε Levi’s τζιν και jacket, κορσέ Dior, σκουλαρίκια κρίκους Jennifer Fisher, Jack Vartanian αλυσίδα στον λαιμό και ένα ζευγάρι Vans sneakers,

Διαβάστε ακόμα: 10 ευκολοφόρετα trends που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου και δεν το ξέρεις! (VIDEO)

Η Φαίη υιοθετεί το trend που ήρθε για να αντικαταστήσει το κοστούμι και το έχουμε ήδη λατρέψει!

Βρήκαμε τις top τάσεις στα τζιν παντελόνια που πρέπει να συμεριλάβεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Keywords
Τυχαία Θέματα