Δώρα Τσαμπάζη: Η νέα συγκινητική ανάρτηση για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη τέσσερις μήνες μετά τον θάνατό του

Τέσσερις μήνες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στο πανελλήνιο.

Η σύζυγός του και δημοσιογράφος, Δώρα Τσαμπάζη, βρισκόταν από την αρχή της περιπέτειας της υγείας του βράχος στο πλευρό του και στον στήριζε σε αυτόν τον πολύ δύσκολο αγώνα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Πλέον, ο Ολυμπιονίκης δεν είναι εδώ, όμως δεν περνάει ημέρα που εκείνη δεν θα τον μνημονεύσει.

Η Δώρα Τσαμπάζη

μπορεί να διανύει μια πολύ ιδιαίτερη και σκληρή περίοδο στη ζωή της, όμως πατάει γερά στα πόδια της για χάρη των δύο παιδιών τους με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που βρίσκονται σε μια πολύ τρυφερή ηλικία και τη χρειάζονται.

Το βράδυ του Σαββάτου 11/2 η Δώρα Τσαμπάζη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της. Η ίδια χρησιμοποίησε κάποιους στίχους του γνωστού τραγουδιού των Scorpions «Send me an angel», συγκινώντας όσους την ακολουθούν.

«Εδώ είμαι. Θα μου στείλεις έναν άγγελο; Εδώ είμαι. Στη γη του πρωινού άστρου», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Κλέλια Ρένεση: Η φωτογραφία από την παιδική ηλικία και το μήνυμα – «Μην σταματάς να παλεύεις για τον κόσμο που ονειρεύεσαι»

 Μιμή Ντενίση: «Ο κύριος Λαζόπουλος ξέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας και το παίζει»

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πάντα θα υπάρχεις ένας μ@@@κας που θα σας πει “γιατί μίλησες τώρα;”»

Keywords
Τυχαία Θέματα