Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πάντα θα υπάρχεις ένας μ@@@κας που θα σας πει “γιατί μίλησες τώρα;”»

Έναν μεγάλο αγώνα δίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι άνθρωποι του πολιτισμού της χώρας μας προκειμένου να καταργηθεί το προεδρικό διάταγμα 85/2022, που εξισώνει τα πτυχία των καλλιτεχνών με απολυτήρια λυκείου. Οι σκηνές του Εθνικού Θεάτρου τελούν υπό κατάληψη, όπως επίσης το Βασιλικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Ναυπλίου.

Σπουδαστές των δραματικών σχολών, ηθοποιοί, καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου, τραγουδιστές και απλώς κόσμος δίνουν καθημερινά το «παρών» στις κινητοποιήσεις που γίνονται

στο κέντρο της Αθήνας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση να αναθεωρήσει την απόφασή της, αν και μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποτελεί μία από τους χιλιάδες ανθρώπους που βρέθηκαν στη συναυλία αλληλεγγύης το βράδυ της Παρασκευής 10/2 έξω από το κτήριο Τσίλλερ. Η γνωστή ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε – ανάμεσα σε άλλους καλλιτέχνες – ενώ, παράλληλα, μοιράστηκε τις σκέψεις της, δίνοντας μια πολύτιμη συμβουλή στους νεότερους με βάση τα δικά της βιώματα.

Ειδικότερα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στα όνειρα που έκανε στα πρώτα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής και στο πώς αυτά «μαύρισαν» απότομα εξαιτίας των συμπεριφορών κάποιων ανθρώπων. Η ίδια συμβούλεψε, λοιπόν, τους σπουδαστές να μην υπομείνουν τέτοιες καταστάσεις ούτε να κάνουν υπομονή και να καταπιέζονται αλλά να αγωνίζονται και να διεκδικούν όσα θέλουν.

@efstathiia

Υπέροχη Πηνελόπη #sesaspoumasakoute

original sound – efstathia

«Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά με πάρα πολλά όνειρα και μου τα πήρανε πάρα πολύ βίαια και έκανα πολλή υπομονή και δεν θέλω να κάνετε το ίδιο. Είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό. Γιατί πάντα θα υπάρχει ένας μ@λ@κ@ς που θα σας ρωτήσει “γιατί μιλάς τώρα και δεν μίλησες τότε;». Γι΄αυτό μην τους κάνετε τη χάρη. Τώρα θα μιλάτε, τώρα»

Η αγάπη βρίσκει πάντα την πιο μικρή τρυπούλα και θα μπει. Μην έχετε ποτέ αμφιβολία γι΄αυτό σας το ορκίζομαι, σας το υπόσχομαι και τόση τρυπούλα θα μπει, θα φανεί η αλήθεια. Μην σταματήσετε τον αγώνα αυτό. Θα είμαι δίπλα σας πάντα σας ευχαριστώ πολύ», είπε συγκινημένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Δαλάκα – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το πρώτο κοινό μήνυμα μετά την αποβολή από το Survivor

 Έλενα Τσαγκρινού: «Δεν θα πήγαινα ξανά στη Eurovision, μου έμεινε μια πικρία»

 Γη της Ελιάς spoiler: Η Αρετή πυροβολεί έναν μυστηριώδη άνδρα – Τι θα συμβεί ανάμεσά τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα