Κλέλια Ρένεση: Η φωτογραφία από την παιδική ηλικία και το μήνυμα – «Μην σταματάς να παλεύεις για τον κόσμο που ονειρεύεσαι»

Μία σπάνια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της η Κλέλια Ρένεση ανήμερα των γενεθλίων της.

Η γνωστή ηθοποιός κάνει επιλεκτικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως όταν αυτό συμβαίνει η ίδια επιθυμεί είτε να σχολιάσει και να τοποθετηθεί σε κάποιο θέμα επικαιρότητας είτε να εκφράσει τις σκέψεις της.

Αυτή τη φορά, η Κλέλια Ρένεση

έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο με αφορμή τα γενέθλιά της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τις συμβουλές της γι’ αυτόν τον κόσμο, ενώ παρέθεσε τα μικρά και απλά πράγματα πρέπει να κάνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

«Να σηκώνεσαι πρωί, τότε η σκέψη είναι καθαρή. Είναι η στιγμή που η φύση γύρω σου ανοίγεται. Να κρατάς γερά αγκαλιά τις ωμοπλάτες σου και να σε καλοπιάνεις. Είσαι το μόνο που έχεις. Να μην σταματάς να παλεύεις για τον κόσμο που ονειρεύεσαι. Μια μέρα που δεν μοίρασες την καρδιά σου είναι μια μέρα χαμένη. Να μην παίρνεις τα πάντα τόσο σοβαρά. Να γελάς.

Να περιγράφεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια κ όχι με ξένα πρίσματα. Να αποφεύγεις να συμπάσχεις μόνο με ότι ο ίδιος φοβάσαι ότι μπορεί να σου συμβεί, κ να ανοίγεις ολουθε την καρδιά σαν βεντάλια. Οτιδήποτε άλλο σε γεμίζει φόβο κ σε συρρικνώνει. Να γιορτάζεις, να τραγουδάς, να χορεύεις , να βαρας παλαμάκια , να τινάζεις συχνά την σκόνη από πάνω σου!

Ευχαριστώ για όλες τις ευχές κ τη ζέστη! Παλιόκαιρε θα νικήσουμε κ θα πούμε κ ένα τραγούδι! Πως αλλιώς… αφού ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Εξωτερική φωτογραφία: Balconystoriesgr/Instagram

Διαβάστε ακόμα:

 Μιμή Ντενίση: «Ο κύριος Λαζόπουλος ξέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας και το παίζει»

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πάντα θα υπάρχεις ένας μ@@@κας που θα σας πει “γιατί μίλησες τώρα;”»

 Κατερίνα Δαλάκα – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το πρώτο κοινό μήνυμα μετά την αποβολή από το Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα