Oι SURVIVORS της TV: Όσοι βρέθηκαν στην τηλεόραση μέσω του reality και επιβίωσης και «άντεξαν» ακόμη και μετά το τέλος του

08:47 9/9/2019 - Πηγή: People

Από τη Γεωργία Χαλκιά

Ένας αγώνας επιβίωσης μπορεί να έχει τη λάμψη των τηλεοπτικών δεδομένων και κάθε δοκιμασία να προσελκύει αναρίθμητους παρατηρητές, με πολλούς θαυμαστές ανάμεσά  τους. Στον αγώνα επιβίωσης της καθημερινότητας, σε μικρές ή μεγάλες προκλήσεις επαγγελματικής καταξίωσης, οι θαυμαστές συνήθως είναι λιγότεροι, ενώ αυξάνονται οι ανταγωνιστές και οι αμφισβητίες. Γνωστοί ‘ή άγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό, νικητές του επάθλου ή ηττημένοι, το μόνο βέβαιο είναι το εξής: Κατάφεραν να ξεχωρίσουν στον Άγιο Δομίνικο ως survivors, αλλά κατάφεραν επίσης και να επιβιώσουν με μαεστρία

στον δύσκολο και ανταγωνιστικό κόσμο της τηλεόρασης. Απολαύστε τους!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κατά κόσμον Ντάνος ξεχώρισε από την είσοδό του στο Survivor, το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ στις γαλάζιες ακτές του Άγιου Δομίνικου, αποτελώντας είδωλο για τους τηλεθεατές, αλλά και πρότυπο για τους συμπαίκτες του.

Το λαϊκό, θρησκευόμενο παιδί από τη Σκιάθο  κατάφερε με τη γνήσια προσωπικότητά του να κερδίσει το κοινό, το οποίο ταυτίστηκε μαζί του και τον ανέδειξε νικητή στις 5 Ιουλίου 2017. Το πάθος για τον αθλητισμό και η σκληρή εργατικότητά του ήταν τα δυνατά του χαρτιά καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Άλλωστε, από τα παιδικά του χρόνια προποούνταν έντονα και πέτυχε διακρίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Πριν από το reality, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εργαζόταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη γενέτειρά του, βοηθώντας την οικογένειά του, αφού έχασε τον πατέρα του πολύ νωρίς. Ο Ντάνος βγήκε διπλά κερδισμένος μετά το παιχνίδι. Το μεγάλο χρηματικό έπαθλο ήταν μόνο η αρχή. Έκτοτε του ανοίχτηκαν πόρτες που ο ίδιος δεν μπορούσε ούτε να φανταστεί όταν αποχαιρετούσε την οικογένειά του για το μεγάλο ταξίδι. Τον Νοέμβριο του 2017, βρέθηκε στην Κύπρο ως συμπαρουσιαστής της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα Time Out Eating Awards, τον γαστρονομικό θεσμό του νησιού, που βράβευε τα καλύτερα εστιατόρια.Τον Ιανουάριο του 2018, μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές, η οποία μάλιστα αποκαλύφθηκε live στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και δεν ήταν άλλη από τη συμμετοχή του στο Τατουάζ, του Ανδρέα Γεωργίου, κάνοντας έτσι το ντεμπούτο του ως ηθοποιού μέσα από τον ρόλο του Στέφανου. Ακολούθησε το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, ως guest κριτής και ο ρόλος του σε ένα επεισόδιο της σειράς του Alpha Το Σόι Σου. Τον Φεβρουάριο του 2019, κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό του βιβλίο Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου, από την Εκδοτική Αθηνών, στο οποίο καταθέτει, μέσα από τις ιστορίες που ακολουθούν, τους δικούς του αγώνες και απώλειες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ

Ο Κωνσταντίνος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ζεν πρεμιέ που πήραν μέρος στο reality επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, κερδίζοντας μεγάλο μέρος όχι μόνο του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού, αλλά και συμπαικτριών του, φτάνοντας έτσι μέχρι και την τελική τριάδα.

Το χιούμορ, η αισιοδοξία και η ηρεμία τον βοήθησαν να επιβιώσει καθ’ όλη τη διάρκεια των μηνών που πέρασε στο Survivor. Personal trainer, ναυαγοσώστης και κυρίως πρωταθλητής στο bodybuilding. Πώς να μην ξεχωρίσει στους τρεις καλύτερους, όταν η καθημερινότητα του Κωνσταντίνου ήταν αφιερωμένη στη σκληρή προπόνηση; «Eίχα “θυσιάσει” πολλά για τον πρωταθλητισμό – ξενύχτια, φίλους, φαγητά. Το μυαλό μου ήταν μόνο στους αθλητικούς μου στόχους, ήταν ο τρόπος ζωής μου τέτοιος» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του. Mπορεί να μην έφυγε με το έπαθλο, αλλά η πορεία του στα τηλεοπτικά δρώμενα ήταν εντυπωσιακή. Μετά τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από τον Άγιο Δομίνικο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε ένα καλοκαίρι γεμάτο συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις, ενώ σχετικά γρήγορα τον πλησίασαν στελέχη τηλεοπτικών σταθμών, προκειμένου να συμμετάσχει σε πάνελ εκπομπών. Τον Οκτώβριο του 2018 δέχτηκε την πρώτη του τηλεοπτική πρόταση στην εκπομπή Εδώ, που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Για ένα διάστημα στην τηλεοπτική τους παρέα βρέθηκε και η αγαπημένη του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η επιλογή συνύπαρξης του ζεύγους στον τηλεοπτικό αέρα ήταν, μεταξύ άλλων, και ένα έξυπνο επικοινωνιακό τρικ, καθώς οι αναπαραγωγές αποσπασμάτων της εκπομπής στα sites γίνονταν σε καθημερινή βάση. H τηλεοπτική πορεία του συνεχίστηκε και οι τηλεθεατές τον απόλαυσαν στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από τη συχνότητα του Open TV. Ο ίδιος έχει δηλώσει αρκετά ικανοποιημένος με την εξέλιξη της ζωής του, ενώ εμείς αναμένουμε να δούμε τα μελλοντικά του σχέδια.

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

Νέα, ωραία, επιτυχημένη. Mία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες που πέρασαν από το Survivor. Ο λόγος για τη δυναμική παίκτρια, αθλητικογράφο και συνάμα φαν της στρογγυλής θεάς Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία δίχασε με τη συμπεριφορά της τηλεθεατές αλλά και συμπαίκτες της.

Έτσι, κατάφερε να αποκτήσει τόσο φανατικούς θαυμαστές αλλά και φανατικούς πολέμιους, εντός και εκτός παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά, απέδειξε ότι είναι και δυνατή αντίπαλος και ήρεμη δύναμη, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό στις εξαντλητικές δοκιμασίες. Η ζωή της Ευρυδίκης πριν από το παιχνίδι δεν απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2005 βρισκόταν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ως ραδιοφωνική παραγωγός, αλλά και ως ρεπόρτερ σε αθλητικές εκπομπές. Μετά τη  συμμετοχή της στο Survivor, η επαγγελματική της εξέλιξη ήταν αλματώδης. Ξεκινώντας η τηλεοπτική σεζόν 2017-2018 η εντυπωσιακή δημοσιογράφος συμμετείχε στην αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΪ Goal Χωρίς Σύνορα, με συνεντεύξεις σε σπουδαίους αθλητές. Το 2018 την απολαύσαμε στο Dancing With The Stars του ΑΝΤ1, όπου καθήλωσε τα βλέμματα με τις μοναδικές της χορευτικές ικανότητες, φτάνοντας στον τελικό με τον παρτενέρ της Παύλο Μανογιαννάκη. Ωστόσο, παρά τις ασταμάτητες προπονήσεις και το αξιοζήλευτο ταμπεραμέντο της, δεν κατάφερε να κερδίσει. Με μια πορεία σίγουρα ανοδική, κάθε σεζόν που περνούσε, οι επαγγελματικοί της στόχοι απογειώνονταν. Ακολούθησε η εκπομπή Εδώ Survivor, στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του πρώην συμπαίκτη και συντρόφου της Κωνσταντίνου Βασάλου, που αφορούσε σχολιασμό των εξελίξεων του Β’ κύκλου του παιχνιδιού. Η νέα συνεργασία δεν άργησε να έρθει. Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στον Alpha με την επιτυχημένη εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν μία από τις συνεργάτιδές της στο πλατό της εκπομπής, ενώ φέτος η συνεργασία τους συνεχίζεται και εμείς ανυπομονούμε!

ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

Σίγουρα ένας από τους παίκτες-φαβορί, ο οποίος έξι μήνες μετά την έναρξη του Survivor 2 υπερίσχυσε σε ψήφους της Κατερίνας Δαλάκα και αναδείχθηκε ο τελικός νικητής της μεγάλης πρόκλησης, ξεπερνώντας τα όριά του.

Ο Ηλίας Γκότσης απέδειξε ότι το Survivor είναι γένους αρσενικού. Παθιασμένος με τη γυμναστική και με παρουσιαστικό στο οποίο δύσκολα αντιστέκεσαι, ξεχώρισε για τη στρατηγική των κινήσεών του και την ψυχραιμία του έως τον μεγάλο τελικό. Ο ίδιος μάλιστα είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του «πεισματάρη και ανυπόμονο, που στόχευε να φτάσει μέχρι τέλους», και τα κατάφερε. Η ενασχόλησή του με τα αθλήματα ξεκίνησε στα δεκατέσσερά του χρόνια. Ο αθλητισμός ήταν η καθημερινότητά του, αλλά και ένα χόμπι που στην πορεία έγινε επάγγελμα, μια  και αποφοίτησε από τη Γυμναστική Ακαδημία και ξεκίνησε να εργάζεται ως personal trainer. Ο Ηλίας Γκότσης, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, επέκτεινε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, ανοίγοντας και δεύτερο γυμναστήριο στα βόρεια προάστια, ενώ μόλις τον περασμένο Ιούνιο δέχθηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό Open, προκειμένου να βρίσκεται στην παρέα της εκπομπής Καλοκαίρι #not στο Open, με τους Κατερίνα Ζαρίφη και Παύλο Σταματόπουλο να βρίσκονται στο τιμόνι της παρουσίασης. Η συγκεκριμένη πρόταση δεν τον άφησε αδιάφορο, καθώς είχε την επιθυμία να δοκιμάσει τις δυνατότητές του σε έναν χώρο δύσκολο και γεμάτο ανταγωνισμό. Το χρονικό διάστημα που η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα, αλλά και οι υψηλές πτήσεις που σημείωνε στους πίνακες τηλεθέασης εξασφάλισαν στους παρουσιαστές, αλλά και στον ίδιο τον Ηλία το εισιτήριο για μια νέα εκπομπή που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 14.00 μέσα από τη συχνότητα του Open TV.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος.

Keywords
τηλεοραση, dancing with the stars, ντορετα παπαδημητριου, σισσυ χρηστιδου, survivor, κυπρος, time, live, ελενη μενεγακη, συμμετοχή, ελλαδα, alpha, αθηνα, ζεν, bodybuilding, καλοκαιρι, sites, goal, dancing, stars, ΑΝΤ1, νέα, people, εθνος, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αγγελοπουλος, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, ντορεττα dancing, γιωργος αγγελοπουλος, ευρυδικη βαλαβανη, γιωργοσ κωνσταντινου, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, δυνατα, νικητη, αυγη, ζεν, καθημερινη, πτησεις, τα νεα, alpha, bodybuilding, dancing with the stars, people, time, αγωνες, αθλητισμος, αισιοδοξια, αφηγηση, βιβλιο, βορεια, βορεια προαστια, βρισκεται, φαγητα, γεωργια, γεωργιου, γινεται, δευτερο, δευτερα, διαστημα, δυναμη, δρωμενα, δυναμικο, εγινε, εξελιξη, εξι, επιθυμια, εστιατορια, εφυγε, εξυπνο, ζεν πρεμιε, ζωη, ζωης, ιδιο, ηρεμια, λαμψη, μενεγακη, μηνες, ρεπορτερ, μυαλο, ναταλια γερμανου, οικογενεια, ορια, παιδικα, παιδι, παθος, πινακες, πορτες, ρολο, σεζον, σιγουρα, συμμετοχή, σοι, συχνοτητα, σχεδια, τατουαζ, το εθνος, χιουμορ, ψυχραιμια, κωνσταντινος, αγωνας, dancing, εκπομπες, goal, κωνσταντινου, κυριακη, stars, παιχνιδι, sites, survivor, ταξιδι, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα