Όσα αποκάλυψε ο Κώστας Μπακογιάννης για τη Σία Κοσιώνη: “Δεν περίμενα ότι θα με κοιτάξει”!

Ο Κώστας Μπακογιάννης – υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών – παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη. Αναφέρθηκε στα οράματα που έχει, αλλά και στη σύζυγο του, Σία Κοσιώνη. Συγκεκριμένα, μίλησε για την πρώτη “επεισοδιακή” φορά που μίλησαν, αλλά και εξομολογήθηκε ότι δεν περίμενε πως θα την κέρδιζε!

“Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος γνώρισα την γυναίκα

μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να χτίσουμε λιθαράκι λιθαράκι τον δικό μας κόσμο. Ούτε εγώ ούτε η Σία περιμέναμε πως θα εξελιχθεί έτσι. Το 2010 μου είχε πάρει μία συνέντευξη όταν δεν γνωριζόμασταν, εγώ δεν είχα και καμία εμπειρία με συνεντεύξεις και μου είπαν πως η κ. Κοσιώνη ήθελε να με βγάλει στο ραδιόφωνο… έτρεμα σαν το ψάρι και με βγάζει λοιπόν και με περνάει «πριονοκορδέλα», «ξύλο αλύπητο».

Μετά όταν γνωριστήκαμε γεννήθηκε ένας έρωτας και η ζωή κέρδισε, εγώ δεν περίμενα ότι θα γυρίσει να με κοιτάξει. Η Σία Κοσιώνη, στην καθημερινότητά της είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί. Το αγαπημένο μας είναι να βγαίνουμε οι δυο μας και να τρώμε!”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Να σας θυμίσουμε πως η Σία Κοσιώνη είχε δηλώση σε συνέντευξη της στο HELLO! για τον σύζυγό της: “Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο δεν λες «θα τον παντρευτώ». Μετά, όταν διαπιστώσαμε ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ. Η συμβίωση και στη συνέχεια ο γάμος και το παιδί ήρθαν σαν φυσικό φαινόμενο. Τους ανθρώπους τους δέχεσαι όπως είναι. Ανέπτυξα μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά του, τα οποία γνώρισα αρκετά νωρίς. Δεθήκαμε πολύ, τα λατρεύω και με λατρεύουν και τα τρία, και όλα ήρθαν φυσικά. Ο Κώστας είναι αυτό: ένα «πακέτο». Ή το αποδέχεσαι και το αγαπάς όλο μαζί ή δεν το κάνεις”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

MadWalk 2019: Δείτε τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αργυρός συναντάει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη σκηνή

Συγκλονισμένος ο Δημήτρης Οικονόμου από τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή-“Ραγίζει” καρδιές το on air αντίο

Keywords
Τυχαία Θέματα