Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Η πρόταση να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή

Μετά από ένα αξέχαστο καλοκαίρι, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψαν πίσω στην καθημερινότητά τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε με τον γιο του σε αρκετά μέρη, ενώ έκανε αρκετές σχετικές δημοσιεύσεις από τις διακοπές του στα social media.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα, οι δυο τους προετοιμάζονται για τη βάφτιση του μικρού τους πρίγκιπα, του οποίου το όνομα δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα σε κανέναν.

«Έχω δώσει το πατρόν για το φόρεμα που

θα βάνω στη βάφτιση του “Νούνι”, που δεν θα τον λέμε πια “Νούνι” και θα τον λέμε με όνομα. Τι θα κάνω εγώ που δεν θα λένε πια το μωρό μου “Νουνίτο”; Και θα πρέπει να συνηθίσετε και εσείς το καινούργιο όνομα του “Νουνίτο”», είχε πει η Ιωάννα Τούνη σε ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκαν Τούνη – Αλεξάνδρου

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δέχτηκαν πρόταση για να παρουσιάζουν μαζί πρωινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στον αέρα του Alpha πως οι δυο τους συζήτησαν την πρόταση, ωστόσο η γνωστή επιχειρηματίας είχε κάποιες αντιρρήσεις εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεών της στη Θεσσαλονίκη όπου διατηρεί τη δική της επιχείρηση.

Συνεπώς, αυτό καθιστά δύσκολο το να παρουσιάζει παράλληλα μια εκπομπή, συν του ότι είναι αφοσιωμένη πλήρως στην ανατροφή του γιου της με τον οποίο είναι αυτοκόλλητοι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα αναφέρει το ρεπορτάζ: 

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση με τη Δανάη Μπάρκα πριν από την πρεμιέρα της

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Βγήκα από μια δύσκολη σχέση, δεν περνούσα καλά»

Έγκυος η Γιάννα Παναγοπούλου: «Ο Θεός μας έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα