Χρήστος Χολίδης: «Παλαιότερα η ζωή μου ήταν στα μανταλάκια»

Στις επαγγελματικές του φιλοδοξίες και στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε ο Χρήστος Χολίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής που θα εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί και θα ψυχαγωγεί το κοινό με τις επιτυχίες του, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και εξομολογήθηκε -μεταξύ άλλων- πως η ζωή του παλαιότερα ήταν στα «μανταλάκια».

Όσα είπε ο Χρήστος Χολίδης στην κάμερα του Mega

«Να πω την αλήθεια, το αγαπάω αυτό που κάνω και απ’ ότι λένε οι φίλοι μου το κάνω και καλά. Και η μαμά μου, ακόμα πιο πολύ,

που μου λέει “είσαι ο καλύτερος”, οπότε μάλλον ο καλύτερος πρέπει να είμαι. Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει τόσο πολύ εύκολα οπότε δεν το έχω σκεφτεί», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτή την δουλειά που αγαπώ. Από μικρός, που ήμουν, δεν με ένοιαζε να γίνω το πιο λαμπρό αστέρι. Ο κόσμος θα το δείξει αυτό. Εγώ έχω πάρει λίγο πιο απλά τα πράγματα και δεν αισθάνομαι ότι είμαι κάτι σημαντικό».

Τέλος, ο Χρήστος Χολίδης εξομολογήθηκε: «Παλαιότερα η ζωή μου ήταν στα μανταλάκια, όπως την έλεγα εγώ. Κατάφερα όμως τα τελευταία χρόνια, νομίζω μια πενταετία – εξαετία τώρα, να μην υπάρχει πια αυτό. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η μετάβαση αλλά… τα κατάφερα και ήταν ένα μέρος των στόχων μου που το πέτυχα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση με τη Δανάη Μπάρκα πριν από την πρεμιέρα της

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Βγήκα από μια δύσκολη σχέση, δεν περνούσα καλά»

Έγκυος η Γιάννα Παναγοπούλου: «Ο Θεός μας έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα