Χριστίνα Μαραγκόζη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν βρέθηκε στη συναυλία που έγινε προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο στάδιο. Η βραδιά αυτή ήταν αφιερωμένη στον τεράστιο καλλιτέχνη με τις δεκάδες επιτυχίες, Αντώνη Βαρδή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δε βρίσκεται πια κοντά μας.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια, ενώ στη συναυλία τραγούδησαν οι: Στάθης Αγγελόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος,

Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη αποκάλυψε γιατί δε βρέθηκε στη συναυλία

Μερικές ημέρες μετά, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησαν την Χριστίνα Μαραγκόζη, η  οποία αποκάλυψε τον λόγο που δεν εμφανίστηκε στη συναυλία που έγινε προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη στο μακρινό παρελθόν.

«Δεν προσκλήθηκα γι΄αυτό δεν με είδατε. Με στενοχωρεί η αλήθεια είναι, αλλά είναι σεβαστές οι αποφάσεις όταν παίρνονται για κάποιον λόγο. Δεν ρώτησα γιατί δεν με κάλεσε ο Γιάννης Βαρδής.

Δεν θέλω να μπω σε τέτοια πράγματα. Δεν πειράζει, όλα καλά. Να είμαστε καλά γιατί περνάμε πολύ δύσκολες εποχές. Να σταματήσουμε εκεί πάνω σε αυτό το θέμα», είπε η Χριστίνα Μαραγκόζη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση με τη Δανάη Μπάρκα πριν από την πρεμιέρα της

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Βγήκα από μια δύσκολη σχέση, δεν περνούσα καλά»

Έγκυος η Γιάννα Παναγοπούλου: «Ο Θεός μας έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα