Reese Witherspoon: Κυκλοφόρησε το παιδικό της βιβλίο

16:46 20/9/2022 - Πηγή: InStyle

Aπό τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και συγγραφέα μπεστ σέλερ, τη Reese Witherspoon, έρχεται η Busy Betty. To Bussy Betty, μια ιστορία για μια δημιουργική, περίεργη και πληθωρική νεαρή κοπέλα που έχει μεγάλα σχέδια και ακόμα μεγαλύτερη καρδιά.

Διαθέσιμο για προπαραγγελία

τώρα, το Busy Betty είναι ένα διασκεδαστικό και απολαυστικό εικονογραφημένο βιβλίο που εξιστορεί τη ζωή της μικρής, που ήταν πάντα απασχολημένη… από όταν ήταν μωρό!

View this post on Instagram

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Συγκεκριμένα αναφέρεται σε περίοδο, λίγο πριν από ένα ραντεβού, όταν η καλοπροαίρετη πρωταγωνίστρια/ήρωας γίνεται ιδιαίτερα δημιουργική ψάχνοντας να βρει… λύση μέσω φυσαλίδων, ποπ κορν, γκλίτερ, ενός λάστιχου κήπου και με τη βοήθεια που θα της δίνει ένα κουτάβι.

Ακολουθεί χάος και στιγμιαία αισθάνεται πως ζει μια τραγωδία, αλλά… έρχεται η καλύτερή της φίλης Mae, και μέσω της ομαδικής δουλειάς αναδεικνύεται η δημιουργική ιδιοφυΐα τής Betty. Ο συνδυασμός του πολυάσχολου εγκεφάλου της και του τέλειου προγραμματισμού της φίλης της, Mae θα εμπνεύσει τα παιδιά και θα δώσει στους ανήσυχους γονείς ελπίδα για ηρεμία.

View this post on Instagram

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ίδια η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram, της αρέσει να συναναστρέφεται και να γράφει για παιδιά γιατί είναι όλα «γεμάτα μεγάλες ιδέες και έχουν ενέργεια για μέρες»

Οι κριτικές για τη Busy Betty είναι πολλές. Εμείς συλλέξαμε κάποιες… όπως:

“Μια διασκεδαστική και δυναμική ιστορία για τους θαυμαστές των Fancy Nancy, Pinkalicious ή Freckleface Strawberry.”–School Library Journal

“Μια ειλικρινής και αδιάκοπη γιορτή του νεανικού επιχειρηματικού ζήλου που αισθάνεται πολύ τη στιγμή.” –Εβδομαδιαία Publishers

“Οι ακραίες γωνίες μεταδίδουν αποτελεσματικά μια αίσθηση αέναης κίνησης. . . . Το κυλιόμενο κείμενο του Witherspoon δεν συγκρατεί ποτέ … όπως λέει η Betty, “Το να είσαι απασχολημένος είναι ένας πολύ καλός τρόπος να είσαι”. Οι νεαροί αναγνώστες είναι βέβαιο ότι θα συμφωνήσουν.”–κριτικές Kirkus

Ευχόμαστε καλά ταξίδια στο γοητευτικό ανάγνωσμα που προορίζεται να γίνει το αγαπημένο για κάθε παιδί.

Keywords
Τυχαία Θέματα