Διακοπές μαζί του για πρώτη φορά; Δες πώς θα περάσεις…βάσει ζωδίου (Μέρος ΙΙ)

Ετοιμάζεσαι να πας διακοπές με τον νέο σου σύντροφο και δεν ξέρεις τι να περιμένεις; Παρακάτω θα δεις πώς αντιδράνε τα ζώδια στις διακοπές τους. Διαβάζοντας τις αντιδράσεις τους θα έχεις μια ιδέα για το πώς θα περάσετε τις διακοπές σας.

Χθες είδαμε τα πρώτα 6 ζώδια του αστρολογικού κύκλου και σήμερα θα δούμε τα υπόλοιπα 6.

#Ζυγός:

O Ζυγός χρειάζεται τις διακοπές του για να ηρεμήσει, είτε έχει περάσει έναν απαιτητικό χειμώνα είτε όχι. Εκνευρίζεται με την πολλή φασαρία και προτιμάει να κάνει ήρεμες διακοπές.

#Σκορπιός: Ο Σκορπιός θέλει να περάσει τις διακοπές του όπως της έχει ονειρευτεί. Είναι ικανός να εκνευριστεί άσχημα αν κάποιος του χαλάσει τα σχέδια αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην το δείξει έντονα, εκτός αν βγει εκτός εαυτού.

#Τοξότης: Ο Τοξότης δεν βλέπει τις διακοπές ως ξεκούραση αλλά ως διασκέδαση. Θα προσπαθήσει να γεμίσει μπανταρίες με το να χορεύει ασταμάτητα στα πάρτι, να πίνει και να τρώει ό,τι λαχταράει περισσότερο.

#Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως ενδιαφέρεται επίσης περισσότερο για τη διασκέδασή του και την καλοπέρασή του παρά για την ξεκούραση και τη χαλάρωση. Θέλει να βλέπει κόσμο και κινητικότητα γι’αυτό καλό θα ήταν να μείνεις μαζί του σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί κοντά στη Χώρα.

#Υδροχόος: Θα περάσεις λίγο δύσκολα στις πρώτες διακοπές μαζί του γιατί είναι αρκετά περίεργος και μυγιάγγιχτος. Κάνε υπομονή και θα τον συνηθίσεις. Μην δίνεις τόση σημασία στις παραξενιές του αλλά μην τις αγνοήσεις και παντελώς γιατί θα τον κάνεις να νιώσει ανεπιθύμητος.

#Ιχθείς: Δύσκολα θα κινητοποιήσεις έναν Ιχθύ να κλείσει διακοπές αλλά από τη στιγμή που θα το αποφασίσει θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιλογή του.

Διαβάστε ακόμα: Διακοπές μαζί του για πρώτη φορά; Δες πώς θα περάσεις…βάσει ζωδίου

Ποια είναι τα πιο τεμπέλικα ζώδια; (+ ποια ζώδια λατρεύουν να δουλεύουν;)

Πώς θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή η έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα