Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Απόδραση στην Αράχωβα για το ερωτευμένο ζευγάρι

Full in love είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης! Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός εκμεταλλεύτηκαν τις λίγες ημέρες που δεν είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις και έκαναν μια χειμερινή απόδραση πριν αποχαιρετήσουν το 2022. Η αλήθεια είναι πως αυτή η χρονιά ήταν πολύ ξεχωριστή και γεμάτη όμορφες στιγμές για το ζευγάρι, συνεπώς θα τους μείνει αξέχαστη!

Η αποκάλυψη της ρομαντικής απόδρασης έγινε από την εκπομπή «Super Κατερίνα», καθώς προβλήθηκαν κοινές φωτογραφίες του. Ντυμένοι με casual look, η

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης απόλαυσαν το φαγητό τους σε ένα από τα εστιατόρια της περιοχής ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ-α-τετ. Το ζευγάρι αδιαφορεί, πλέον, για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα κακοπροαίρετα σχόλια.

Οι δυο τους έκαναν το πιο ευχάριστο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και χάρηκαν στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης πριν από την επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς τους. Η Δέσποινα Βανδή πέρα από το J2US, έχει τις εμφανίσεις της στο Έναστρον μαζί με το συγκρότημα «Μέλισσες», που λόγω των ημερών έχουν αυξηθεί.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της και το επικό βίντεο

 Βικτώρια Καρύδα: Η αποστομωτική απάντηση σε γυναίκα που την αποκάλεσε «τεθλιμμένη»

 Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Είχε μπει ο χάρος μέσα στο σπίτι μας, τον βλέπαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα