Δείτε το δώρο που θα ξετρελάνει την beauty addict κολλητή σας

Το δώρο στην κολλητή σας πάντα σας δημιουργεί πονοκέφαλο. Θέλετε να είναι εντυπωσιακό αλλά και πρακτικό παράλληλα. Να το λατρέψει με την πρώτη ματιά αλλά να το χαρεί κιόλας και όχι να το φυλάξει καλά κρυμμένο σε ένα συρτάρι.

Αν η κολλητή σας όμως είναι beauty addict, δημιουργεί μόνη της το makeup σαν επαγγελματίας και παρακολουθεί tutorial με τις ώρες τότε σας έχουμε την καλύτερη πρόταση που θα την ξετρελάνει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αν η φίλη σας έχει εμμονή με το μακιγιάζ σίγουρα γνωρίζει τον Mario

Dedivanovic, τον προσωπικό make up artist της Kim Kardashian. Εκείνον που δημιούργησε το contouring στην Kim και συνεργάζεται μαζί της στα Master Class όπου παρουσιάζει όλες τις τεχνικές σε επαγγελματίες make up artists.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WORK OF MARIO (@mariodedivanovic) στις 21 Ιούν, 2017 στις 7:07 μμ PDT

Ο Dedivanovic έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις τους πως τα πινέλα μακιγιάζ είναι εξίσου σημαντικά με τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε αν θέλετε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε τη δική του σειρά ώστε να χαρίσει σε όλες τις γυναίκες τη δυνατότητα να αποκτούν μόνες του το μακιγιάζ που θέλουν και μάλιστα με άψογο φινίρισμα.

Ιδού λοιπόν το πιο τέλειο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στην κολλητή σας. Μια ολόκληρη σειρά πινέλων με την υπογραφή του celebrity make up artist σε συνεργασία με τα Sephora. Από σήμερα βρίσκονται και στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα σε όλα τα  καταστήματα Sephora.

Κάθε πινέλο έχει μεταλλική λαβή και vegan, συνθετικές τρίχες που προσφέρουν στους πελάτες μια μοναδική εμπειρία ενώ γίνονται οι ίδιοι masters του μακιγιάζ τους. Τα σετ Makeup by Mario x Sephora περιλαμβάνει  τρεις limited-edition συλλογές πινέλων που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να αντιγράψουν εύκολα τις signature τεχνικές του Mario Dedivanovic. Πρόκειται για ένα Eye Brush Set, ένα Complexion Brush Set και ένα Master Brush Set.

Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βιαστείτε μιας και τα πινέλα είναι συλλεκτικά.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα 5 ωραιότερα parties make up looks και επιλέξτε εκείνο που θα υιοθετήσετε

DIY: Μια ενυδατική μάσκα που θα αναδείξει το σημερινό glam make up look

Keywords
Τυχαία Θέματα