Δείτε την καταλληλότερη φόρμουλα ενυδάτωσης για λιπαρές επιδερμίδες

Η λιπαρή επιδερμίδα είναι μια καθημερινή ταλαιπωρία για κάθε γυναίκα. Οι μόνιμες γυαλάδες αλλά και τα σπυράκια που εμφανίζονται εξαιτίας της σας αναγκάζουν να βρίσκεστε σε μια μόνιμη πάλη με το δέρμα σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο προϊόν περιποίησης ή μακιγιάζ αγαπάτε αφού υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αυξήσει τη λιπαρότητα και τα συμπτώματα ταυτόχρονα.

Η ενυδάτωση της είναι απαραίτητη αλλά με μια φόρμουλα που θα την ρυθμίσει δημιουργώντας παράλληλα μια φυσική λάμψη. Μια ενυδατική

κρέμα με φυσικά συστατικά είναι ότι καλύτερο όπως για παράδειγμα η κρέμα ημέρας Άγριο Τριαντάφυλλο της Κορρές.

Ανήκει στη νέα συλλογή Άγριο Τριαντάφυλλο η σύνθεση της οποίας βασίζεται στη δύναμη του ομώνυμου ελαίου. Πρόκειται για ένα πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς με σταθεροποιημένη βιταμίνη C στη σύνθεση της που χαρίζει λαμπερή, απαλή και νεανική όψη επιδερμίδας.

Ας θυμηθούμε την θρυλική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης που δημιουργήθηκε το 1996, επανεμφανίζεται με καινοτομική δροσερή water cream υφή – ένα βελούδινο, ανάλαφρο φιλμ – και ένα εξαιρετικά φρέσκο, διακριτικό άρωμα, διατηρώντας πάντα την ανεκτίμητη συναισθηματική αξία της για τη μάρκα.

Για να επανέλθουμε όμως στις λιπαρές επιδερμίδες καταλληλότερη είναι η κρέμα ημέρας με την ιδανική σύνθεση για τον συγκεκριμένο που χαρίζει λάμψη αλλά και λείανση των πρώτων ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Είναι μία μη λιπαρή κρέμα ημέρας για ματ αποτέλεσμα, 24ωρη ενυδάτωση, λάμψη και κυρίως καταπολέμηση των πρώτων ρυτίδων. Χάρη στο λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο που περιέχει σε συνδυασμό με την Super Vitamin C, το εκχύλισμα ιτιάς, την πούδρα καλαμποκιού αλλά και το υαλουρονικό οξύ βοηθά στα σημάδια πρόωρης γήρανσης και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, χαρίζοντας υγιή, νεανική όψη.

Μην ξεχνάτε ότι είναι το δεύτερο βήμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Το πρώτο και επίσης απαραίτητο είναι ο σωστός καθαρισμός με ένα προϊόν επίσης κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες. Σε απόλυτα στεγνό δέρμα απλώνετε την κρέμα ημέρας σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Διαβάστε ακόμη:

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες με χρώμα

Το hair look της Charlize Theron στα Critic’s Choise Awards πρέπει να το υιοθετήσετε με την πρώτη ευκαιρία

Keywords
Τυχαία Θέματα