Παναγιώτης Θεόφιλος-Άννα Λορένη: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω Instagram!

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος και η Άννα Λορένη έγιναν ευρέως γνωστοί μέσω της συμμετοχής τους στο Power Of Love. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στο παιχνίδι αγάπης και η σχέση τους κράτησε αρκετό διάστημα μετά το τέλος του ριάλιτι.

Παρόλα αυτά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και το ανακοίνωσαν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram. Πρώτος ο Παναγιώτης Θεόφιλος, έγραψε: “Ήθελα

να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη σας την αγάπη που μας δείξατε! Αποφασίσαμε να τελειώσουμε σαν ζευγάρι για προσωπικούς λόγους. Ξέρω ότι θα σεβαστείτε την κοινή μας απόφαση!! Σε ευχαριστώ που μου χάρισες τέτοιες στιγμές που μόνο εγώ ξέρω!”


View this post on Instagram

A post shared by Panagiotis Theofilos (@pan_theon_official) on Jan 15, 2019 at 3:29am PST

Στη συνέχεια η Άννα Λορένη έκανε τη δική της ανάρτηση, γράφοντας στη λεζάντα της εικόνας που δημοσίευσε: “Αγαπημένοι μου φίλοι… Επειδή μοιράστηκα μαζί σας στιγμές μιας σχέσης που δημιουργήθηκε μέσα σ’ ένα reality show , νιώθω την υποχρέωση σεβόμενη την αγάπη και την υποστήριξη σας,να σας ενημερώσω για τις αλλαγές που υπάρχουν στη προσωπική μου ζωή.
Με τον Παναγιώτη λοιπόν δεν είμαστε ζευγάρι εδώ κ κάποιο καιρό. Οι λόγοι είναι προσωπικοί. Τον ευχαριστώ για ό,τι ζήσαμε και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη πορεία. Η αγάπη σας ήταν, είναι και θα είναι πάντα σημαντική για μένα. Μαζί στα εύκολα κ στα δύσκολα
Σας ευχαριστώ για όλα”.


View this post on Instagram

A post shared by Loreni_Anna_Official (@lorenianna) on Jan 15, 2019 at 3:07am PST

Διαβάστε ακόμη:

Η Ρία Αντωνίου κατήγγειλε τον σύντροφό της για βιασμό!

Keywords
Τυχαία Θέματα