Nomads: Ξέσπασε ο Dimar μετά την ήττα του στο αγώνισμα-Η απίστευτη αντίδραση του!

Την προηγούμενη Κυριακή ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε στους “Επίλεκτους” πως θα έπρεπε μετά από ψηφοφορία να στείλουν ένα άτομο από την ομάδα τους, στους “Εισβολείς”. Ο παίκτης αυτός ήταν ο Dimar, ο οποίος πλέον ανήκει στην ομάδα των “Εισβολέων”.

Στο αποψινό επεισόδιο ο παίκτης δήλωσε στις κάμερες της παραγωγής ενθουσιασμένος με τη νέα του ομάδα και ανέφερε ότι τον δέχτηκαν με πολλή αγάπη. «Όταν είπα πως πεινάω, τα παιδιά

μου έδωσαν έξτρα φαγητό και εκείνο που δεν περίμενα, ήταν πως οι Εισβολείς είναι τόσο ‘διαβασμένοι’», τόνισε στη συνέχεια στον Σάββα Πούμπουρα.

Ο Dimar αγωνίστηκε για πρώτη φορά εναντίον της πρώην ομάδας του και τα συναισθήματα του ήταν ανάμεικτα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και συγκριμένα μετά από ήττα που σημείωσε, είχε ένα άγριο ξέσπασμα. Ξεκίνησε να κλωτσάει ότι υπήρχε μπροστά του και να φωνάζει. Όταν η Ντάρια Τουρόβνικ προσπάθησε να τον ηρεμήσει, εκείνος της ζήτησε να μην τον ακουμπάει.

Ξεκαθάρισε πως ήταν ενοχλημένος με τη δική του απόδοση και όχι της ομάδας. Από την άλλη ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Στέλιος Χανταμπάκης άφησαν να νοηθεί ότι δεν ακολουθούσε τις οδηγίες που του έδιναν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Nomads: Κατέρρευσε η Ντάρια Τουρόβνικ μετά το αγώνισμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα