Δείτε ποιους θα υποδεχτεί η Ελεονώρα Μελέτη απόψε στα “Μεσάνυχτα”!

Απόψε, τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τον Θανάση Πλεύρη, τον γνωστό ποινικολόγο και βουλευτή που με τον ιδιαίτερο τρόπο γίνεται πολλές φορές επίκεντρο σχολιασμού. Αποκαλύπτει πως γνωρίστηκε με τη σύζυγο του, μιλά για την περιπέτεια υγείας του που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή και πώς άλλαξε η ζωή του μετά από αυτό.

Τι σκεφτόταν όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο; Ποιες ήταν οι πρώτες του κουβέντες όταν συνήλθε από το κώμα; Τέλος, επικεντρώνεται

στις δύσκολες δικαστικές υποθέσεις που έχει κληθεί να υπερασπιστεί.

Η Υρώ Μανέ, σε μία διαφορετική τηλεοπτική συνέντευξη, μιλά για τις σπουδές της στην υποκριτική και τους συμμαθητές της Μαρία Καβογιάννη, Πέτρο Φιλιππίδη, και Καίτη Κωνσταντίνου. Μετρά μαζί μας τα χρόνια που είναι παντρεμένη και ερωτευμένη με τον ίδιο άντρα.

Αποκαλύπτει πως η κόρη της είναι μία καλλονή και δηλώνει περήφανη που επέλεξε να χαράξει το δικό της δρόμο στον χώρο του χορού. Χαρακτηρίζει ρόλο ζωής το ρόλο της ιερόδουλης Ρένας που υποδύεται τα τελευταία χρόνια. Περιγράφει, μάλιστα, πόσο τη βοήθησε η επίσκεψη της σε «οίκο ανοχής» και η επαφή της με ιερόδουλες προκειμένου να μπει για τα καλά στον ρόλο.

Διαβάστε ακόμη:

Στεφανία Λυμπερακάκη: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφό της! \

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler του Γιώργου Σουξέ για τα ερωτικά του “Ενωμοτάρχη”! 

MasterChef: Ξεκινούν τα Bootcamps-Ποιοι θα περάσουν στην τελική ομάδα του διαγωνισμού; 

Keywords
Τυχαία Θέματα