Στεφανία Λυμπερακάκη: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφό της!

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Όπως έγινε γνωστό, το τραγούδι έχει τον τίτλο Supergirl , το οποίο συνέθεσαν και έγραψαν τους στίχους ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade. Μάλιστα, την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός. 

Η 17χρονη τραγουδίστρια αμέσως μετά την ανακοίνωση πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, έστειλε το δικό της μήνυμα

μέσω Instagram: ““Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω, αλλά μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες! Ναι, θα είμαι η εκπρόσωπος της χώρας μου στη φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΡΤ που έκανε το πιο τρελό μου όνειρο πραγματικότητα!! Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους!! ”.

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτησή της. 

Η Στεφανία Λυμπερακάκη έχει 254 χιλιάδες followers στον λογαριασμό της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τη δουλειά αλλά και την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, δεν διστάζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον σύντροφό της, ο οποίος ακούει στο όνομα Jiannes και ασχολείται επίσης με το τραγούδι.

View this post on Instagram

A post shared by Stefania (@stefania_) on Oct 2, 2019 at 8:52am PDT

View this post on Instagram

A post shared by J A N N E S (@jannesheuvelmans) on Dec 17, 2019 at 2:58am PST

View this post on Instagram

A post shared by J A N N E S (@jannesheuvelmans) on Oct 2, 2019 at 8:52am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler του Γιώργου Σουξέ για τα ερωτικά του “Ενωμοτάρχη”! 

MasterChef: Ξεκινούν τα Bootcamps-Ποιοι θα περάσουν στην τελική ομάδα του διαγωνισμού; 

Ο Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτει τι είναι εκείνο που τον ιντριγκάρει να παίξει με την πρώην σύντροφό του, Έλλη Τρίγγου! 

Keywords
Τυχαία Θέματα