Η Jessica Simpson τολμά να φωτογραφηθεί χωρίς μακιγιάζ και ο λόγος είναι σημαντικός

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την Jessica Simpson χωρίς μακιγιάζ, τις εμβληματικές, ξανθές της μπούκλες και το bronzer. Look που την έκανε διάσημη στα 00’s. H star όμως αποφάσισε να αποδείξει πως ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ είναι γοητευτική και όμορφη.

Φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Glamour και με αφορμή το βιβλίο της “Open Book” χωρίς make up και με τα μαλλιά φυσικά

και χωρίς υπερβολές.

Η Simpson χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της ώστε να εκμυστηρευτεί λεπτομέρειες από το παρελθόν της. Δύσκολες και επώδυνες αφού η star κακοποιήθηκε στην παιδική της ηλικία, γεγονός που την έκανε να υποφέρει. “Ήξερα ότι χωρίζω αλλά έπρεπε να σταθώ μια καλή μητέρα για τα παιδιά μου. Θέλω να είμαι ειλικρινής και να δέχομαι τα ελαττώματα μου. Αν μπορώ να το κάνω μπροστά σε εσάς μπορώ να το κάνω και με τον εαυτό μου” δήλωσε η Simpson στη συνέντευξη.

Η εξομολόγηση της ταίριαξε απόλυτα με το no makeup make up look της. Άνοιξε την καρδιά της και “ξεφορτώθηκε” το μακιγιάζ της. Δεν έκρυψε επίσης πως οι κολλητές της φίλες ήταν στο πλάι της ακόμη και στη φωτογράφηση. Μεταξύ αυτών ήταν η διάσημη haircolorist Rit Hazan.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει τόσο με την εξομολόγηση της όσο και το συγκεκριμένο εξώφυλλο είναι ότι πλέον κοιτάει μπροστά. Αλλάζει κεφάλαιο στη ζωή της και το κάνει με όλη της τη δύναμη.

“Δεν είμαι τέλεια σε κανένα επίπεδο. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι η καρδιά μου και η ιστορία η δική μου, κανενός άλλου”.

Εμείς θέλουμε να πούμε πως τη θαυμάζουμε τόσο για το μήνυμα στις θαυμάστριες της όσο και για τη δύναμη που έδειξε.

Κεντρική photo: Kevin Mazur/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το κραγιόν της Zazie Beetz στα BAFTA αποδεικνύει πως ένα πολύ σκούρο χρώμα μπορεί να είναι δροσερό και νεανικό

Valentine’s day manicure: Δείτε τα ωραιότερα και επιλέξτε εκείνο που θα αποκτήσετε στο πιο ρομαντικό ραντεβού της χρονιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα