Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ: Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να δώσει τονωτικές ενέσεις στα οικονομικά σου που να σε βγάλουν από τα αδιέξοδα στα οποία μπορεί να βρίσκεσαι. Από την άλλη όμως τα οφέλη μπορεί να έχουν και ψυχολογική χροιά, αφού είτε βλέπεις ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν τη διάθεση να φανούν υποστηρικτικοί απέναντι σου, είτε αναγνωρίζονται οι κόποι και οι προσπάθειες σου, γεγονός που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα μπορεί να σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι βγαίνεις εκτός

της πορείας και των επιδιώξεων σου, όμως ίσως είναι για καλό σου. Αν μείνεις πεισματικά κολλημένος σε στόχους που κάποια στιγμή θεώρησες ότι σου ταιριάζουν, ίσως χάσεις κάποιες πιο ρεαλιστικές ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τώρα. Κανείς δε σε υποχρεώνει να κάνεις επιλογές που δε θα σε ευχαριστήσουν, όμως αν μη τι άλλο μην κλείσεις τα αυτιά σου σε προτάσεις πριν προλάβεις καν να τις ακούσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εβδομάδα στα μισά της μπορεί να σου επιφυλάσσει εκπλήξεις ικανές να αλλάξουν σημαντικά το στάτους σου. Ίσως ανακαλύψεις πράγματα για έναν άνθρωπο στον οποίο υπολόγιζες και που είχες πολύ ψηλά, ικανά να τον γκρεμίσουν από το βάθρο που του είχες φτιάξει. Ίσως πάλι να αποκαλυφθεί στη δουλειά σου ένα παρασκήνιο που να σε κάνει να κλείσεις τον κύκλο σου στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Παρόλο που μοιάζουν δυσάρεστα όλα αυτά, μάλλον θα σε ανακουφίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εκπλήξεις που μπορεί να κρύβει για σένα αυτό το εξάγωνο Ερμή/Ουρανού βρίσκονται στον ευρύτερο φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο. Εκεί είναι που μέσα από την επαφή σου με ανθρώπους που ίσως έχουν «ψαχτεί» περισσότερο με τον εαυτό τους και έχουν γνώσεις ή εμπειρίες που τους βοήθησαν να βρουν απαντήσεις σε προβληματισμούς οι οποίοι λίγο-πολύ μοιάζουν με τους δικούς σου, θα λάβεις κάποια ερεθίσματα ικανά να ανατρέψουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα για τη ζωή και την πορεία σου.

ΛΕΩΝ: Ερμής και Ουρανός σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά κυρίως τον τομέα που έχει να κάνει με την κοινωνική σου εικόνα, το γάμο σου ή την καριέρα σου. Τα σενάρια πολλά… Από έναν γάμο με άτομο που οικονομικά μπορεί να ανήκετε σε διαφορετικές τάξεις ή μια αλλαγή στα οικονομικά σου δεδομένα που μπορεί να πετύχεις μέσα από διαπραγματεύσεις με κάποιον ανώτερο σου. Φρόντισε μόνο να διαχειριστείς με σύνεση την όποια εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, με τον Ουρανό στον Ταύρο, σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κάποια απόδραση με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να ανακαλύψεις νέους τρόπους να περνάτε καλά μαζί. Ίσως επίσης θελήσεις να πειραματιστείς στη σχέση σου υιοθετώντας μια διαφορετική φιλοσοφία για τα πράγματα. Από την άλλη ευνοϊκό είναι το σενάριο έκβασης μιας δικαστικής υπόθεσης για την οποία μπορεί να μην έτρεφες μεγάλες ελπίδες.

ΖΥΓΟΣ: Κατά τη διάρκεια της επιρροής του εξαγώνου που σχηματίζουν Ερμής και Ουρανός είναι πιθανό να δεχτείς την οικονομική στήριξη κάποιου ανθρώπου που πιστεύει ότι αξίζεις μια ευκαιρία για να πετύχεις. Όμως και από ψυχολογικής απόψεως η όψη αυτή είναι θετική, αφού συνειδητοποιείς ότι έχεις αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα κάποιες συνθήκες στην καθημερινότητα σου οι οποίες καταλήγουν να σε καταπιέζουν. Η συνειδητοποίηση λοιπόν είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα για να τις αλλάξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια πολύ ωραία όψη για εσένα σχηματίζουν στα μέσα της εβδομάδας Ερμής και Ουρανός για να σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες που θα ταράξουν τα νερά στην ερωτική σου ζωή. Ακόμα και σε σχέση να είσαι, μια έκπληξη από το ταίρι σου ή μια συζήτηση που ίσως ως τώρα δεν είχατε ξανακάνει να αποτελέσουν αφορμή για να αναθερμανθεί το κλίμα μεταξύ σας. Και πιο γενικά όμως, οι συζητήσεις με κάποιους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου μπορεί να πυροδοτήσουν τη διάθεση και τη δημιουργικότητα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις στο εργασιακό περιβάλλον και κάποιες συζητήσεις που μπορεί να γίνουν εκεί φαίνεται να έχουν αντίκτυπο στον έντονα κινητικό τελευταία τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως αποφασίσεις να αποχωρήσεις από κάποια δουλειά, γιατί προτεραιότητα σου είναι να βρίσκεσαι πιο κοντά ή να απολαμβάνεις περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σου. Ίσως πάλι μια προαγωγή ή μια νέα θέση εργασίας που προκύπτει να σου δώσει την ευκαιρία να αλλάξεις σπίτι ή και τόπο διαμονής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ωραιότατη μέρα για να κάνεις εκπλήξεις οι οποίες θα έρθουν στο μυαλό σου και δε θα θέλεις να τις επικοινωνήσεις αλλά να τις υλοποιήσεις! Αναμφισβήτητα είναι μία καλή μέρα για έρωτα και κυρίως για να ανέβεις ψυχολογικά. Ερωτικά λοιπόν ρίξε τα δίκτυα σου ακόμα και αν το θεωρείς πρόωρο γιατί θα λάβεις σπουδαία ανταπόκριση! Επαγγελματικά, μη φοβηθείς τη δημιουργία ακόμα και αν κάτι δεν το ξέρεις εντελώς, γιατί αυτό θα σε καθυστερήσει από τους στόχους σου και τελικά θα είναι κάτι που θα το αποδεχτείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να συνδράμει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης σου αλλά και στη συναισθηματική ασφάλεια που νιώθεις, αφού είναι πολύ πιθανό να γίνεις αποδέκτης της αγάπης ενός προσώπου που για σένα είναι πολύ σημαντικό. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή η εκδήλωση να γίνει με υλικά μέσα, αφού μπορεί να έχει τη μορφή ακόμα και οικονομικής υποστήριξης. Σε κάθε περίπτωση κοίτα να φανείς αντάξιος της όποιας κίνησης, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς δε σου χρωστάει τίποτα.

ΙΧΘΕΙΣ: Με το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός με τον Ερμή είναι πιθανό να έχεις κάποιες πολύ ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με κάποιο πολύ σημαντικό για σένα ζήτημα το οποίο μέχρι τώρα δεν αντιμετώπιζες με ιδιαίτερη αισιοδοξία. Μια νέα γνωριμία ή μια ξαφνική συνάντηση θα σε βοηθήσει να δεις αλλιώς κάποια πράγματα και να ανατρέψεις κάποιες από τις πεποιθήσεις σου που μέχρι τώρα μπορεί να σε περιόριζαν. Είναι καλή ευκαιρία να σκεφτείς το ενδεχόμενο να κάνεις και κάποιο ταξιδάκι για να αδειάσει λίγο το κεφάλι σου.

Καλημέρα!

Φωτογραφία: iStock/ Ideal Image 

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα