Δείτε 6 διαφορετικά mani με σχέδια που θα κάνετε μόνες στο σπίτι χωρίς εργαλεία (βίντεο)

Το πιθανότερο είναι μέσα στον πανικό της εβδομάδας να χάσαμε το ραντεβού μας με τη μανικιουρίστ. Εντάξει δεν χάλασε κι ο κόσμος. Μπορούμε να το κάνουμε μόνες στο σπίτι και μάλιστα δημιουργώντας σχέδια χωρίς καν τα εργαλεία των ειδικών.

Τι θα χρειαστούμε: Διάφανη βάση και top coat. Τα αγαπημένα μας βερνίκια νυχιών. Οδοντογλυφίδες. Ένα μπολ με νερό. Σελοτέιπ, ένα μικρό κομμάτι εφημερίδας (αυτό αλήθεια είναι πολύ εντυπωσιακό και εύκολο), διάφανη μεμβράνη, οδοντόβουρτσα και μία μικρή

πετσέτα για να ακουμπήσουμε πάνω τα χέρια μας.

Μην μας φαίνεται βουνό είναι πιο εύκολο απ’ ότι νομίζουμε. Απλά θέλει λιγάκι υπομονή και σταθερό χέρι και να μην ξεχνάμε ότι η επανάληψη μας κάνει καλύτερες. Μπορούμε πάντα να ξεκινήσουμε από το πιο εύκολο που είναι άλλο χρώμα σε κάθε νύχι και το επόμενο weekend αφού μελετήσουμε για πολύ λίγο το video και ακολουθήσουμε πιστά τα βήματα, να επιλέξουμε ένα άλλο σχέδιο. Δεν σας κρύβουμε ότι το αγαπημένο μας είναι αυτό με την εφημερίδα το οποίο θεωρούμε και πανέξυπνο και εύκολο και πρωτότυπο.

Το καλό είναι ότι ακόμα κι αν δεν βγει τέλειο με την πρώτη μπορούμε με μια κίνηση να το αφαιρέσουμε. Θα χρειαστούμε βαμβάκι και ασετόν. Γι’ αυτό άλλωστε προτιμούμε τα απλά βερνίκια και όχι τα ημιμόνιμα που η διαδικασία θέλει και χρόνο και κόπο. Και μεταξύ μας είναι καλύτερο να μην το επιχειρούμε στο σπίτι, ας το αφήσουμε στους ειδικούς με τις επαγγελματικές λάμπες και προϊόντα.

Δεν θέλω όμως ηττοπάθειες Σαββατιάτικα. Μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα και τα πιο πολύπλοκα φτάνει να το θέλουμε. Παράλληλα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι: εξοικονομούμε χρήματα που σημαίνει ότι μπορούμε αντί του μανικιούρ να κάνουμε μια χαριτωμένη μικρή αγορά ή να πιούμε ένα καφέ με τις φίλες μας και με την ευκαιρία να τους δείξουμε και το νέο μας κατόρθωμα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τους λόγους που αποκτούν λιπαρότητα τα μαλλιά και τους τρόπους να την αντιμετωπίσετε

Τα 12 ωραιότερα χτενίσματα του weekend!

Keywords
Τυχαία Θέματα