Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Nomads 2

Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το «αγώνισμα των Αρχηγών». Ο αρχηγός κάθε ομάδας που αγωνίζεται έχει ένα ρόλο-«κλειδί». Ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας θα κερδίσει ένα έπαθλο για εκείνον και την ομάδα του και συγκεκριμένα μία εκδρομή στις εξωτικές παραλίες του ΝOSY BE και φαγητό. Ο αρχηγός της ομάδας που θα χάσει θα πρέπει να επιλέξει τον τρίτο «Μονομάχο» που θα αγωνιστεί στη «Μονομαχία» της Κυριακής. Θυμίζουμε ότι οι Λεμούριοι, ψήφισαν τους δύο πρώτους Μονομάχους, τον Δήμο Χαριστέα και την Τόνια Σολανάκη.

Το αποψινό αγώνισμα είναι ομαδικό, με μεγάλη ένταση και πολλές ανατροπές.

Απαιτεί καλό συγχρονισμό, καλή συνεργασία καθώς και σωστή επιλογή των δύο συμπαικτών από την πλευρά των αρχηγών που θα αγωνίζονται σε κάθε γύρο μαζί τους.

Συγκεκριμένα, σε κάθε γύρο θα αγωνίζονται δύο άτομα από την ομάδα και ο αρχηγός, ο οποίος θα βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής και με τη βοήθεια των δύο συμπαικτών του που θα έχουν διασχίσει ένα στίβο μάχης θα προσπαθεί να σπάσει δύο πλακάκια.

Ο αρχηγός που θα φτάσει πρώτος στις επτά νίκες θα είναι και ο νικητής. Εκείνος που θα χάσει, θα υποδείξει τον τρίτο Μονομάχο.

#NomadsGR
Facebook: Nomads AΝΤ1
Twitter: NomadsAnt1
Instagram: @nomadsant1

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Γερονικολού: Το σέξι βλέμμα προς τον Γιάννη Τσιμιτσέλη (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα