Η Lucy Hale άλλαξε πάλι χρώμα στα μαλλιά της και είναι το ωραιότερο όλων

Η Lucy Hale έχει γίνει expert στις αλλαγές των μαλλιών της αφού μέσα στο χρόνο έχει δοκιμάσει τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις. Από το κόκκινο πήγε στο golden blonde, στη συνέχεια στο καφέ της σοκολάτας και σταματημό δεν έχει. Προφανώς δεν έχει αποφασίσει ακόμα που ακριβώς ανήκει χρωματικά οπότε κάνει πειράματα τα οποία βέβαια σχεδόν πάντα της βγαίνουν σε καλό.

Αν και μετά την τελευταία αλλαγή είχε

δηλώσει ότι θα παραμείνει στην απόχρωση τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2018 τελικά απ’ ότι φάνηκε δεν άντεξε και επισκέφτηκε την αγαπημένη της hairstylist για να της εκφράσει την επιθυμία να γίνει ξανθιά! Για την ακρίβεια bronde. Ένα δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο εγχείρημα αφού από το πολύ σκούρο καστανό της σοκολάτας μέχρι το ξανθό οι τόνοι είναι πολλοί και θέλει προσοχή. Θυμάστε τι έπαθε η Emilia!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Hale (@lucyhale) στις 11 Οκτ, 2018 στις 9:03 μμ PDT

Μέσω instagram είδαμε λοιπόν την Hale στην καρέκλα του κομμωτηρίου της hairstylist Kristin Ess περιχαρή να μας δείχνει τα bronde καινούρια μαλλιά της. Σκούρα κοντά στη ρίζα και ξανθά πλέον τα υπόλοιπα. H Ess είναι υπεύθυνη για όλες τις αλλαγές της Hale καθώς και άλλων stars όπως η Jenna Dewan και η Lauren Conrad.

Όσο αφορά το νέο look της Ηale αλλά και όσες από εμάς θέλουμε να επιχειρήσουμε μια τόσο μεγάλη αλλαγή η συμβουλή που έχει να μας δώσει είναι μία: Υπομονή! Αφού για να το πετύχουμε χωρίς να καταστρέψουμε την τρίχα θα χρειαστούν περίπου 10 ώρες (της Hale για την ακρίβεια της πήρε 11).


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KRISTIN ESS HAIR • FOUNDER (@kristin_ess) στις 8 Οκτ, 2018 στις 5:14 μμ PDT


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Hale (@lucyhale) στις 10 Οκτ, 2018 στις 12:26 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Ο make up artist James Charles δημιουργεί στην Kylie Jenner ένα από τα πιο εντυπωσιακά Halloween looks (βίντεο)

Δείτε τους λόγους που αποκτούν λιπαρότητα τα μαλλιά και τους τρόπους να την αντιμετωπίσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα