Δείτε 5 τρόπους να κάνετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν πολύ γρήγορα

Στις αρχές της χρονιάς οι περισσότερες από εσάς ακολουθήσατε τη μεγαλύτερη τάση της δεκαετίας. Αυτό σημαίνει πως κόψατε τα μαλλιά σας σε bob. Ναι, είναι chic και πρακτικό αλλά τώρα λίγο πριν έρθει το 2020 αποφασίσατε πως θέλετε και πάλι μακριά, κυματιστά μαλλιά.

Κι επειδή δεν είστε οι Kardashian να έχετε τη μία μέρα lob και την άλλη το μήκος της Ραπουνζέλ εμείς σας έχουμε όλους τους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να μακρύνετε τα μαλλιά σας πολύ γρήγορα. 

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan) στις 29 Νοέ, 2019 στις 2:43 μμ PST

Οι ειδικοί λένε πως τα μαλλιά μακραίνουν μόνο όταν είναι απόλυτα υγιή οπότε όπως καταλαβαίνετε πρέπει να ξεκινήσετε από τη σωστή περιποίηση.

Συμβουλή 1η: Μην ξεχνάτε το κοντίσιονερ. Οι hairstylists απορούν με όλες τις γυναίκες που αποφεύγουν να χρησιμοποιούν κοντίσιονερ ή μάσκα ενυδάτωσης στις άκρες των μαλλιών κάθε φορά που λούζονται. Δεν πρέπει ποτέ να παραλείπετε αυτό το βήμα αφού αν η τρίχα έχει την απαραίτητη υγρασία αναπτύσσεται πιο γρήγορα και σωστά. Αντιθέτως, τα περισσότερα σαμπουάν αν και καθαρίζουν την τρίχα παράλληλα αφαιρούν τα φυσικά της έλαια με αποτέλεσμα να δημιουργούν ξηρότητα και σπάσιμο.

Συμβουλή 2η: Ξεπλένετε πάντα τα μαλλιά σας με κρύο νερό. Η χαμηλή θερμοκρασία του νερού δεν καταστρέφει το εξωτερικό στρώμα της τρίχας σε αντίθεση με την υψηλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσετε το νερό να τρέξει στα μαλλιά σας για μερικά δευτερόλεπτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan) στις 20 Σεπ, 2019 στις 9:01 πμ PDT

Συμβουλή 3η: Αποφύγετε τις συσκευές θερμότητας. Το σεσουάρ και τα σίδερα ισιώματος και για μπούκλες καταστρέφουν την τρίχα. Όσο λιγότερο τα χρησιμοποιείτε τόσο πιο υγιή είναι τα μαλλιά σας. Επίσης, πριν από τη χρήση πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε προϊόν που προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitri Giannetos (@dimitrishair) στις 7 Δεκ, 2019 στις 12:29 μμ PST

Συμβουλή 4η: Μην ξανοίγετε τα μαλλιά σας. Κάθε φορά που προσπαθείτε να ανοίξετε τα μαλλιά σας αρκετούς τόνους χρησιμοποιώντας ντεκαπάζ ανοίγουν τα λέπια της τρίχας η οποία καταστρέφεται ειδικά αν είναι πολύ σκούρα.

Συμβουλή 5η: Χτενίστε τα μαλλιά σας απαλά. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε χτένα ή βούρτσα πρέπει να το κάνετε απαλά. Διαφορετικά σπάτε την τρίχα. Θα καταλάβετε πως χτενίζεστε πιο “σκληρά” απ’ ότι πρέπει αν ακούτε τη βούρτσα ή τη χτένα καθώς έρχεται σε επαφή με την τρίχα. Συνήθως ξεκινάτε το χτένισμα από τις ρίζες των μαλλιών με αποτέλεσμα να σπάτε την τρίχα και να χάνετε κάθε φορά αρκετά μαλλιά. Το σωστό είναι με μία βούρτσα με φυσική τρίχα να ξεκινάτε λίγο κάτω από τη ρίζα και με πολύ απαλές κινήσεις να καταλήγετε στις άκρες.

Διαβάστε ακόμη:

Τα hair looks της Φαίης που μπορείτε να αντιγράψετε στο αποψινό ρεβεγιόν

Το μυστικό της Jennifer Lopez για τέλειες βλεφαρίδες που θα σας χρειαστεί απόψε

Keywords
Τυχαία Θέματα