Σάββας Πούμπουρας: Δημοσίευσε τη πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του

15:48 27/12/2019 - Πηγή: People

Μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής τους, διανύουν από χτες (26/12) ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.900 γραμμαρίων και ύψους 51 εκατοστών.

Σάββας Πούμπουρας: Το πρώτο μήνυμα για τη γέννηση της κόρη τους

Σήμερα το πρωί, ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media για τα τόσα μηνύματα αγάπης και τους ενημέρωσε πως σύντομα θα είχε ένα όμορφο update.

Πριν

από λίγο Σάββας έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βλέπουμε το χεράκι της  νεογέννητη κόρη τους. Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «She’s here. 39 χρόνια ζωντανός.., μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ.., ..τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στην ζωή ενός ανθρώπου.. . Καλωσήρθες κορίτσι μου. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα..: Οι εναλλαγές – Θα τα ζήσουμε όλα παρέα».

Δείτε την ανάρτηση του:

View this post on Instagram

“She’s here..“ ______________________________________________ 39 χρόνια ζωντανός.., μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ.., ..τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στην ζωή ενός ανθρώπου.. . Καλωσήρθες κορίτσι μου. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα..: Οι εναλλαγές – Θα τα ζήσουμε όλα παρέα ______________________________________________ Thank u mama @aretitheocharidi

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on Dec 27, 2019 at 4:17am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα