Χρυσούλα Διαβάτη για υπόθεση Γεωργούλη: «Θυμούνται όλες μετά από χρόνια ότι κάποιος τις βίασε»

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό και έγινε σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη από στέλεχος και δικηγόρο του ΠΑΣΟΚ για σωματική κακοποίηση και βιασμό.

Την άποψή της για το εν λόγω θέμα εξέφρασε και η Χρυσούλα Διαβάτη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε τα δικά της ερωτηματικά για τον λόγο που τέτοιες καταγγελίες γίνονται ή βλέπουν το φως της δημοσιότητας αρκετά χρόνια μετά.

«Ένας άνθρωπος που ήταν στο Ευρωκοινοβούλιο, δε ξέρω αν ήταν καλός ή κακός. Τον ψήφισε ο ελληνικός λαός, εγώ δε μπορώ να ξέρω τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε τι έγινε; Ήμασταν εκεί; Μετά από τόσα χρόνια το θυμόμαστε. Αυτό τώρα πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τους βίασε, αυτό δεν το έχω καταλάβει.

Με το ζόρι δε μπορεί να σε πάρει κανένας εκτός, αν σε πιάσει σε μια ερημιά, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει. Τι κάνεις τότε; Πας την ίδια στιγμή στην αστυνομία, το δηλώνεις, σε κοιτάει και ένας γιατρός και εκείνη την ώρα γίνεται αυτό που πρέπει. Μετά από 30 χρόνια, και δε ξέρω πόσα ο καθένας, αυτό είναι για μένα ένα ερωτηματικό», ανέφερε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Στη συνέχεια, η Χρυσούλα Διαβάτη ανέφερε: «Τι θα πει κακοποιητική συμπεριφορά; Τι αποδείξεις έχουν, ότι τις έβρισε; Τους έριξε καμιά καρπαζιά; Αν δε κάνανε σωστά τη δουλειά του, κι αυτός βασίζεται πάνω τους, δε μπορεί να είναι σούργελο και να του χαλάει τη δουλειά. Και εμένα μου είπαν να πάω να πλύνω τα πιάτα και ότι δε κάνω για τη δουλειά. Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και πάλευα να με σεβαστούν και με σεβάστηκαν».

Διαβάστε επίσης:

Μελέτη για Καράβα: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω”;»

Τριαντάφυλλος για Κατσούλη: «Νιώθω πικραμένος, συζητήσαμε ότι δεν θα κάνει παρέα με τον συγκεκριμένο παίκτη στο All Star»

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η σύζυγός του -«Έτρεξα και τον είδα αιμόφυρτο»

Keywords
Τυχαία Θέματα