Χριστουγεννιάτικα δώρα ιδανικά για όσους αγαπούν τα ταξίδια

Η μαγεία των Χριστουγέννων είναι ήδη εδώ και θα πρέπει να την μοιράσουμε στους αγαπημένους ανθρώπους της ζωής μας. Και ο μοναδικός τρόπος είναι ένα ξεχωριστό δώρο.

Η Aveda φέτος μας βοηθά χάρη στις τέλειες συσκευασίες δώρου με προϊόντα κατάλληλα για όσους αγαπούν τα ταξίδια. Κάθε set περιλαμβάνει cruelty–free προϊόντα για τα μαλλιά και το σώμα.

Πρόκειται για την σειρά Christmas Crackers η οποία είναι εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της εταιρείας που εστιάζει στη φροντίδα των συνανθρώπων αλλά και του περιβάλλοντος. Κάθε set

περιλαμβάνει μία επιλογή από προϊόντα σε μέγεθος ταξιδιού, με 98% φυσικά συστατικά, καθώς και το αυθεντικό Pure-Fume™ άρωμα.

Calm for the Road

Limited edition shampur & styling cracker με προϊόντα σε μέγεθος ταξιδιού που προσφέρουν στιγμές ηρεμίας κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εορταστικής περιόδου, ώστε να αισθάνεστε έτοιμοι για όλες τις εκδηλώσεις! Περιέχει τα:
shampure hand and body wash, thickening tonic που πυκνώνει τα μαλλιά και ανασηκώνει από τις ρίζες και speed of light blow dry accelerator που μειώνει το χρόνο στεγνώματος και προστατεύει από τη φθορά.

Style Om the Go

Limited edition styling cracker που περιέχει τα: texture tonic για κράτημα και φυσική υφή για κυματιστά looks, pure abundance™ style-prep για ανάλαφρο όγκο, thickening tonic που ανασηκώνει από τις ρίζες και speed of light blow dry accelerator που μειώνει το χρόνο στεγνώματος.

Groomed To Go

Tο ιδανικό δώρο για τον άνδρα που αγαπά να ταξιδεύει αλλά και να φροντίζει τον εαυτό του on the go!
Περιλαμβάνει τα: Aveda Men pure-performance ανδρικό σαμπουάν, Aveda Men pure-performance κρέμα ξυρίσματος, Aveda Men pure-performance, aftershave διπλής δράσης και ενυδατική κρέμα 2 σε 1 που καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά το ξύρισμα.

Vibrance & Volume

Για όσες θέλουν να ξεκινήσουν το Νέο Έτος με ζωηρό χρώμα και όγκο στα μαλλιά, αυτή είναι η τέλεια επιλογή, καθώς συνδυάζει την προστασία του χρώματος και τη λάμψη με τον φυσικό όγκο χωρίς βάρος!
Περιλαμβάνει τα: Σαμπουάν color conserve, color conserve conditioner και αφρός styling pholollient.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές είναι οι αγαπημένες κρέμες ματιών των celebrities!

Το mani της εβδομάδας είναι λευκό και χρυσό

Keywords
Τυχαία Θέματα